Kashma
Kashma, 18 år.

HEY THERE PICS
HIDE ME

ÅHHHHHH, jag är så uttråkad! Hela familjen gör det värre just nu haha. Min syrra ligger och sover, päronen sitter och kollar på något skit på tv, och här sitter jag och glor rakt in i skärmen. Vilket liv man har!

Gudddddddd vad folk ska tjata om att paranormal activity filmerna är läskiga! Dem är inte ens i närheten av läskiga, bara ibland när man har på högsta volym och så börjar någon skrika..

ohfuck... Dem har redan börjat smälla högljudda raketer där ute... *afraid* :(

Ja, jag har byxor på mig! Men den råkar bara vara lite ljus hehe


Liten bild igen :@

Jag hatar denna natt.

Here's a secret that i'm going tell. Ikväll, är det en för jävlig kväll... Det beror på att jag har alltid varit livrädd för raketer och dess ljud sedan jag var liten. Jag grät alltid och ville gå hem när jag hörde dem, och höll för öronen... Det gör jag ännu idag. Det sista jag vill göra på ett år är att gå ut just denna dag, anledningen till att jag skulle tvinga mig ut detta år var för att jag ville vara där för min syster för en gångs skull, och dra ut och ha kul. Men det blev inte av för att hon blev sjuk, och jag är både glad och ledsen. Vissa av er som läser detta kommer förmodligen skratta eller något, but i don't give a shit... Jag är rädd för raketer, and there's nothing i can do.


Mmmm... yum! Detta är bara en början, vi har såååå mycket mer inför kvällen ;)