Kashma
Kashma, 18 år.

leeeeegend of the seeker !

halllooojj :)) Idag så vaknade man 13:20. Jag hade tydligen pratat i sömnen imorgse, kommer inte ihåg ett skit haha. Mamma har reklamerat mina skor, och hon hade sagt till mig imorgse: kashma jag ska reklamera dina skor och jag hade svarat: okej, och somnat om. HAHHAHAHAHA kan inte minnas att ja har sagt något sånt. I fredags var de sämsta dagen någonsin haha. Hade svenska prov........ och det gick som helvette !!!! fast en sak var bra faktiskt hhihiih, sofia har bytt till samma b-språk som mig så nu slipper jag sitta ensam 3 gånger i veckan som motsvarar 120 minuter per vecka !!

Har kollat nu klart på hela säsongen av legend of the seeker, har sätt 5 avsnitt bara idag. Sista avsnittet kommer på tv nästa vecka fast nu har jag redan sätt den =)) Ett bra slut blev det... fast jag fick damp när han dog hahahaha trodde inte att han skulle leva igen ;PPPP

Har varit på stan idag och köpt nya skor.... gillar inte dom -.- var tvungen att ta några för annars har ja inga vinterskor att gå till skolan i imorgn..... skorna e skit fula men aja va ska man göra ..


Bilder från slutet av legend of the seeker avsnittet =)

awwwww!

glasögonorm

hej ! haha vilken dag. hade roligt tills innan slöjden, då några personer kastade ner en sak i min tröja.. uppeifrån asså. omoget fan, väx upp säger jag bara! Jag missade slöjden idag för ja skulle till stan o undersöka mina ögon hehe. ja ska fååååå glasögon ;OO dom var skit fina tyckte jag,fast jag passar inte i glasögon.. ahahhahaha! måste ha på mig dom jämt ;( vill inte ha de i skolan ahhaha, pinsssssssssssssamt. Ska nog inte ha dom i skolan fast jag egentligen måste hihihi. Glasögonen kommer om 14 dagar, längtar som fan haha =D Dom är rosa på insidan, och svarta på utsidan. Kanske låter ganska konstigt, och fuult men jag laddar upp bild på den när den kommer hehe. Skit snygg allf ;P

har precis gjort klart min matteläxa. Hade 2 stycken ._. Aja skönt att bli klar me dom *stolt* nu är de bara engelska läxan kvar. Har gjort det man skulle göra,förutom ha läst igenom jamaica typ.. det ska ja göra innan jag sover, så jag kommer ihåg allt.

Imorgn ska jag och kong åka och förbreda inför boxnignsmatchen som e på lördag. ( Inte vi som boxas haha ) och sen på lördagen så ska vi åka o kolla på när dom har match tror jag. Ifall inte kong glömmer då haha.

På onsdag har ja biologi prov ;( *Suck* men e med adam hahahaha, ska plugga själv men kommer inte komma ihåg så mycket. Men adam e skit bra så det kommer säkert gå bra hehe.

förskkkkkkkyld

hej. Idag så vaknar man och e förskyld ;( Föresten, vi åkte inte o kollade på boxningsmatchen igår haha. ludvig skulle åka någonstans, och kong glömde ;p

heeerrregud, de är fysikprov på tisdag. hatar prov så jävla mycket, för ja får totalt hjärnsläpp när jag ser frågorna, eller hör någon säga dom haha,men hoppas jag inte får de som jag fick sist på fysikprovet, eller ja som ja har fått på alla prov hittils förutom engelska provet. Fick 30 av 71 på förra fyrisprovet ahahahah..