Kashma
Kashma, 18 år.

Scaary

Nu kom jag på att jag inte berättade om grannen som kom in genom badrumsfönstret när jag duschade.. Detta hände alltså i skåne. Jag hade ju gardinen för så allt skumm inte skulle åka överallt, och jag stog och sjöng '' Ooooh you touch my tralalalala, yeeah my ding ding dong.. ni vet den där günter låten hahahaha :P Sen så hör jag någon med ganska mörk röst säga: Hej. & jag började skrika hur högt som helst! Mamma kom och knackade på dörren och frågade vad som pågick, men jag kom snabbt på att jag såg en stor spindel och då sa hon: öppna dörren kashma jag ba eeehm neej jag duschar?!

Sen så sa han massor, och inklusive sitt namn och han hette patrik haha. Jag skrek UT HÄRIFRÅN flera gånger och till slut var jag tvungen att gå fram med gardinen och putta ut han & stänga fönstret ;)

Japp, så kan det gå!

såhär såg han ut, mamma tyckte han såg ut som 15-16 år och max 20 men neeeeej, han ska vara 95:a då är han fan min! :D

Psykad

Jag har en gammal video från fjällnora som ni måste bara se! Det är när jag ror, och min syrra psykar mig totalt. Fast man ser inte så bra i videon att jag bara ror i en cirkel och inget annat, har en bättre video men kan inte klippa resten av videon och jag tror inte nog att min syrra vill att jag lägger upp en video där jag filmar mellan benen på henne :)

Here it's! Kort och gammal but whatever

Boored? HELL YEAH!

Halva tiden som vi spenderade gick åt att sova nog.. Eller själv var jag uppe hela dagen. Det regnade ju dem första dagarna, så vi kunde inte gå ut och göra något, så på dem eftermiddagarna så låg alla och sov medans jag var RIKTIGT uttråkad. Man hade ju inte alla kanaler på tvn, utan typ ett par bara som 1,6,4,barnkanalen och kunskapskanalen. 6:an var ju det bästa, eftersom det kommer simpsons och bra program/filmer jämt haha. Utan tv och mobil hade jag nog inte klarat mig!!

Omg, trappan som dem hade i stugan var jääävligt farlig, alldeles för brant var den. Min syrra ramlade ner och fick ett sår som hon var tvungen att åka till sjukhuset med..

MORE PICTURES!!! ( Det tar ju aldrig slut! )


TTTTVVV

Äckliga sängsaker.. Det var ju fan gula fläckar på kuddarna, tur att vi hade egna!

KOLLA TRAPPAN!!! Ser inte så farligt ut kanske, men det var den trust me!

Pajade hörlurar HEHEHEHEHE..