Kashma
Kashma, 18 år.

FEST HOOOOOS MANGE

Tjeeena! ;) Guuuuuuuuuuuuud vad jag älskar vädret ute, och endå sitter jag hemma. Reklamen dööööödar mig för varje dag!! Tur att det bara är 2 månader kvar tills jag slutar jobba, eftersom sen är det vinter och fan heller att jag delar ut reklam på vintern haha.

Åh fick min headset igår ;) Älskar den! Nu kan jag skypa hur mycket jag vill. Den har bara ett minus, och det är att man hör ut ifall man har för högt..

anyway... FEEEEEEEEEST HOOOS MANGE... Har fått den låten på hjärnan, den är otroligt dålig menmen..Såhär ser mina headset ut, fast det ser ut som dem är gjorda typ av läder eller liknande, men det är dem inte.


Äntligen en EGEN mick!

Tjenaa. Åh detta är nog bästa dagen på länge haha. Ska strax ut o dela ut de sista reklamen med min syrra, som tar bara typ en halvtimma. Sedan ska jag och hon promenera ner till stan & käka ute. Däremot ska jag köpa en EGEN sånndär data mic! Gud va skönt att slippa jäkla webcam micen, som är as skämmig när man skypar haha. Man hör tvn och mitt tagentbord mer än mig. Anyyywayyyyy ha de gött! Btw, ÄNTLIGEN SOL UTE!!!!

Skypeee med hamid i nästan.. 4 timmar!

Heeeello. Jag är typ helt borta och har glömt att skriva här på flera dagar. Sorry sorry! Har suttit och skypat med hamid idag i nästan 4 timmar irad! Hahaha vet inte varför men han är otroligt skön att snacka med :-)

Ni som kommenterar skit, jag ser ip adressen och ser att de är samma som kommenterar på samma inlägg så tro inte att jag är dum och ser att de är 2 olika personer, just so you know.

Men halå, vart har solen tagit vägen?! JAG BLIR GALEEEEN!