Kashma
Kashma, 18 år.

NEEEJ BAAAAD!

ooohhh ja vill döööööö! Vi ska åka o bada igen på jääävla fyrishov vecka 15.. och guess what! VI SKA ÅKA PÅ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORGONEN! Jag kommer vara helt död och vi ska fan vara där i 1 timme :S Sen åka tillbaka till skolan.. PPPPALLA! hatar jävla simtest o sånt! Har matte diagnos på fredag.. & om 2 veckor matte prov! fick geografi cp provet tillbaka idag, 14 av 27. Hade svarat på allt förutom en jävla fråga, och han e så snååååål me att ge poäng! Hade fan svarat skit bra på alla frågor..

Hahahahh juste, i slutet av dagen när man skulle redovisa en sak på religionen vi var ju i 6 olika grupper. Och när de var grupp nummer 6:s tur, så sa kent: okej nu är det dags för grupp sex! Och hela klassen började garva, för dom misstolka ju såklart. Inklusive jag garvade, och sen kommer han bakom mig och ba KASHMA VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ ROLIGT?! SLUTA SKRATTA DET ÄR INGET ATT SKRATTA ÅT! jävla pms fan hahahaha, alla garvade fan och han sa till just mig, screeeew han!

Allt sorterat & utdelat!

halloooj :) Nu e allt utdelat, äntligen! Fick dela ut till 538 lägenheter, och det blev bara en av varje sort över typ. Jobbigt var det, fast inte så jobbigt bara att dra i vagnen, det var det jobbiga efter ett tag. Omg! en kvinna kommer och börjar snacka engelska med mig hon ba: THIS IS MY DISTRUCTON! och fan vet jag vad distruction betyder, jag trodde hon mena att de va hennes lägenhet som jag inte skulle stoppa reklam in i, så jag gick vidare till nästa brevlåda hon ba NO NO NO! THIS IS MY DISCTRUCTON! jag sa för mig själv: äger hon hela jävla höghuset eller vad -.- sen hon tar mig till bottenvåningen, och ba kom efter mig. Jag tänkte typ att hon skulle lura mig någonstans men hon tog mig ut och ba: show me the bal bla bla kmr nt ihåg va hon sa, jag visar hon ba AH YOU SEE o typ pekar på marmorvägen asså adresslistan, jag ba i dont understand... sen hon tar in mig i porten igen och pekar på en skylt sak att de är granitvägen där jag var hahahha. Jag ba ahaaaaaaa! sen så fick jag gå hem och hämta reklam 3 gånger! Tog slut hela tiden haha. Hade aldrig tänkt mig att det skulle räcka. Nyss fick jag exakt samma reklam in i brevlådan hahahahha, mamma tog de och slängde det direkt i soptunnan. Det tog 1 timme och 30 minuter att sortera igår, och att dela ut tog 3 timmar och 54 minuter. Får 202,68 kr denna vecka, är rätt så nöjd faktiskt, det är ju bättre än att sitta på datorn och inte tjäna något på det! Just nu sparar jag till en egen bärbar dator, jag får ju en i gymnasiet men står fan inte ut me denna i 3 år till haha. Den e för seg o konstig... i neeed a bäääärbar, och dessutom en egen skulle va sjukt skönt :) Har ont i armarna, hade ont i benen också men det gick över. Armarna är nog pågrund av all vagndragning och bära ner reklamen själv ner för 48 trappsteg.

119,89 kg!

Jag kommer att dö! Kom precis hem från skolan, och reklamen och vagnen hade kommit. Jag tog upp allting, och min syster hjälpte till. Sen så kollar jag på pappret och ser att allt vägde 119,68 kg ! Kommer bli tufft jobb asså hahaha, kommer få 202,62 kr som lön ;P