Kashma
Kashma, 18 år.

stalkers, LEAVE ME ALONE!

Tjohej! Vilken mysig kväll man fick igår med Aya! Det blev ju inte som planerat eftersom vi egentligen skulle försöka få åtminstone 2 paket av vårt newbody sålt men det gjorde vi bara i tjugo minuter för antingen var folket inte hemma och dom få som öppnade ville inte ha! Men vi kommer nog försöka igen i helgen, och det är insane för vi måste få 18 hela paket sålda på 2 veckor!!!

Haha, jävla kamrat.com pedofiler låteri nte mig vara ;( EN kille på 27 år har skickat prick 42 medelanden utan att jag svarar!! LEAVE ME ALONEEEEEEEEEEEEEEEEThe distance don't prevent you

Där bakom skärmen sitter de flesta säkert och tänker: Vad i helvete är det för fel på den där tjejen? Hur kan hon bli kär över internet, bli kär i någon hon aldrig träffat? Gud så löjligt.

Ni som tänker så, har en punkt i det hela, men endå inte. Tänker ni så, måste jag säga att ni inte ska kommentera sånt alls eftersom ni inte upplevt det själva. När ni väl gör det, kommer ni förstå att det är fullt möjligt att älska någon så mycket som jag gör nu över nätet. Jag tänkte PRECIS som ni när jag var några år yngre, tänkte: men gud vad dumt, kärlek över internet, hopplöst! Man känner inte ens personen? Kommer nog ta slut när som helst! Avstånd kommer aldrig fungera.....

Men så är det definitivt inte! Kanske tjatat om samma sak nu flera gånger, men det är bara för att försöka säga till er som tänker sådär att ni har fel men även rätt.

Varför kommer du tillbaka i mina drömmar säg?

Nu handlar det om att jag träffade honom på riktigt på en fest. Ingen av oss visste att vi skulle råka på varandra där. Fortfarande, hade vi ju inte pratat efter det som hände sist. Anyway, så försökte jag undvika honom hela tiden och samma med han. Vi kollade på varandra då och då. Nu minns jag inte mycket mer, eftersom jag tror att jag var full eller något då.

Men jag började dansa med en kille på festen, medans han satt där och bara stirrade med glansiga ögon, såg ut som han var nära på att gråta, vilket jag också var och gjorde till slut.
Jag vände bort huvudet för några sekunder när jag dansade, och när jag kollade tillbaka var han borta. Han satt längre inte på den stolen och jag släppte den andra killen och började kolla runt. Borta var han, och då sprang jag ut gråtande..

Gråtandet gjorde att jag knappt kunde andas, och då vaknade jag upp. Japp, allt var en dröm.

'' En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Jag vaknar upp i min ensamhet i vårt såkallade rum. Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm'' - Medina