Kashma
Kashma, 18 år.

Walking alone on the road

Jag kände hur trött jag var nere på stan, men det kunde aldrig hindra mig från att ha lust för att promenera hem ensam :) Min syrra stog ju och surade på busshållsplatsen för att jag inte ville ta kort på henne på hela dagen och för att jag knappt sa ett ord, så jag kände för att vara ensam ett tag och återhämta mig..
Känner mig nöjd, äntligen gör jag något vettigt!... WHAAAT?!

Vad är det som dyker upp på internet egentligen.. Man går in på en hemsida och plötsligt kommer konstiga pop-ups upp med sånahär bilder?! '' Knulla 2 slynor om dagen '' Nice name, but still who the fuck would click on something like that..

Dålig valborg > Galna fullisar > STALKER?!

Fyfan vad valborgen sög.. Min ''sjuka'' vägra gå över och det tog ut allt på dagen.
Jag käkade ju även på subway för första gången! Mackan var riktig för jävla god fast jag blev inte mätt.. Ville ha mer.. Men jordgubbarna mättade mig till slut.

Jävlar vad folk hade druckit iår! Hela stan luktade alkohol vart du än gick och fullisar kom fram till en vart du än satt. Satt vid ett bord för 4 och väntade på att syrran skulle beställa, så kommer massa fulla killar in i 20+ åldern och raggar på 95:or och det enda jag hörde tydligt var '' Jag har min bil någonstans i uppsala, kan jag få ditt nummer så lovar jag att ringa upp imorgon? '' HAHA, snubben vet inte ens vart han bil är!
Sen kommer en afrokille med sina vänner, och plötsligt går han och sätter sig mittemot mig? Jag kollade ut, och det var en halvmeter ifrån honom, och då går han och sätter sig rakt mot det stället jag kollar åt?! Like i don't wanna look at you, han var inte ens full?

Därefter kom 4 tjejer som var halvt packade och pratade om sprit och där satt jag och var helt snurrig och irriterad på att höra om alkohol vart man än gick... Gick liksom förbi killar som var helt borta och började glo och ta fram ansiktet framför ens egna ansikte när man gick förbi.. Äckel!!!
Sen satt jag och tog kort, när ett annat äckel i röd tröja kommer och börjar stalka oss? '' Ta kort på mig, ta kort på mig med!!! '' Och som bortförklaring sa jag: Den fungerar inte... Så sa han: Aja vi får ta det någon annan gång och börja skratta med mig när jag börja skratta och han stannade även kvar?! Han slutade inte förens vi gick...


Lägger upp denna bild endast för att jag älskar mitt hår där!! (Har inga fler bilder iår eftersom jag inte orkade, som sagt tog sjukan över)