Kashma
Kashma, 18 år.

Bloggen har blivit tokig..

Jag blir alldeles tokig på detta! ALLTID är det något fel på min blogg.. Nu var det så att jag skickade in ett mail till blogg.se och undrade över varför mina bilder i gamla inlägg har ändrats till någon shopwiki grej och det berodde tydligen på mina kodmallar. Jag sparade mina kodmallar i andra dokument och återställde och när jag väl la in koderna igen så blev allt förstört och inget fungerade.. Fick ryck och tog bort alla dokument och tog något tillfälligt tema... Måste hitta en kodare fort som fan! Det finns ett PRO tema som jag vill ha.. :(
 
 

BÖRJAT SKATA!

Efter något år och ett par månader så har jag äntligen bestämt mig för att skaffa en skateboard som jag nu velat så länge! Jag kan åka en bit, första gången jag gick upp på den höll jag på att ta livet av mig, lyckat :):)
Jag HATAR färgerna och hjulen, färgerna ska ändras totalt på något sätt och hjulen får jag köpa till när jag har råd, dem jag vill ha kostar 600... Först ska jag lära mig åka sedan får vi se om jag fortfarande håller mig vid det :)
 
 
 

Godmorgon