Kashma
Kashma, 18 år.

300 INLÄGG

FUCK YEAH, DATORN ÄR FIXAD!! Även fast den kan lägga av när som helst igen hehe, hårddisken är på väg att gå sönder också tydligen... kostade massor där också, så vi skippade det tills den verkligen pajas hehe. men cx430'n bytes ut och nu är den helt ny woop woop

lägger ut videoinlägg senare eller imorgon elelr någon dag, är ivarjefall för trött just nu för att göra någon tror jag... som sagt vi får se vad jag hittar på senare =)

Varför ''300 inlägg'' som rubrik? Jo för att detta är det 300 inlägget på min blooggggg wooohooooo


HAHAHAHAH vem fan hade kommenterar '' jävla pedofil kashma '' eller något liknande på ett inlägg, satt och garvade en stund åt det, vemfan tror att jag är en pedofil :OI SKOLAAAAN

HEJ HOPPP!
Här sitter jag i skolan och slutar nuuu, hemkunskapslärare sjuk, uppgift på datorn och den gjorde jag klar precis. Klockan är kvart i ett åh vad skönt nu när jag drar hem.

Jo, datorn är fortfarande sönder, men vi lämnade in den på lagning så förmodligen fixar dem den nu :)
Tills dess, SEEYA!

if we ever meet again..

TRÅKAR

TJA!
Åh jag förstår inte, jag drömmer hela tiden om att jag är gravid? :( Påminner lite om förut, ni som har följt min blogg har förmodligen sett inlägget förut och för er som inte har det kan kolla tillbaka på de gamla inläggen sen månader sen om ni är intresserade =)

Jag känner verkligen att jag har kommit in i verkligheten, att jag har gått ur det overkliga (datorn, surfat på olika ställen och vart helt inne i datorn).. Just nu är det ju sportlov så jag undrar hur det kommer gå i skolan nästa vecka.. Eller ja efter skolan då, eftersom jag förmodligen eller förhoppningsvis inte kommer vara lika trött för att pluggggaa!

SEEEYAA! ... if we ever meet again

ska gå och göra något med dessa hehehehe