Kashma
Kashma, 18 år.

Hello winter..

tjatja.
Srsly jag börjar få ryck på min mens?! Helt jäkla oregelbunden och det går max 13 dagar emellan....
Har knappt ätit på sistone, inte alls likt mig haha. Detta är jag: Jag äter nu, 5 minuter senare måste jag ha något att tugga på, 10 minuter efter det måste jag ha något att äta igen, o.s.v!
Men på sistone har det vart: Äta eller inte, sova. Hmm... Can it be something beeeeehind this?

Åh så kollade man ut för en halvtimma sedan, och ser att det snöar som i helvete... & det gör det ännu.... Usch försvinn äckel snö, hate it

Wondring why i'm home? Jo för att jag får sånna jäkla feber attacker och huvudvärk och spykänslor.... *dör*


Syns nog inte att det snööööaaar menmen ;(

Funderar på att gå och kolla på denna, hört att den är hur vidrig som helst...FETTIGT HÅR?

Hejhoopppp! Jag börjar känna att jag börjar bli seg igen på att skriva inlägg... :( Men jag satt igår och kom på något väldigt smart att skriva om! Det var faktiskt något som jag själv testade.

Jag skulle ut idag, och igår fick jag panik och orkade inte duscha och platta håret igen. Men jag tyckte mitt hår såg lite fettigt ut, och jag ville inte gå ut sådär.. Då tog jag BAKPULVER! Ja, jag vet att första tanken är '' EWWWWWW DET KOMMER FAN LIKNA MJÄLL '' Men gud nej! Så var det inte alls, inte ens i närheten. Du tar bara 1cm åt gången ungefär, gnuggar det mellan fingertopparna och återigen gnuggar det in i håret. Så håller du på sådär tills du är nöjd. BTW! Gör det samma dag som du ska ut eller vad du nu gör. Det håller dessutom ungefär 1 dag, så oroa dig inte :)


Morgontrött chey

BIO BIO WOOP WOOP

WOOPIETJAAAA! Jag är SÅ irriterad på min mobil.... Jag hoppas att den går sönder i bitar, hatar den! Världen segaste, idiotiska mobil... TIPS: Köp aldrig SAMSUNG S5230! Usch för den fyfan

PÅ LÖRDAGIS, blir det bio med underbara hamidddddooo. Tror vi skulle se drive, ska ivarjefall boka biljetter idag :)

Hmm.. Jag känner att det börjar gå bra för mig i skolan nu för tiden... Jag är mer koncentrerad och lyssnar massor! ++++ Till det!