Kashma
Kashma, 18 år.

My heart is sinking as i'm lifting up above the clouds away from you

Hur orkar jag?! Har skrivit flera diskussioner nu som är i genomsnitt såhär långa på facebook.....

Du fånga mig i kragen fem i tolv på sjätte dagen

sju upphöjt till tio minus två år, 3,7 veckor, 26 dagar, 624 timmar, 37440 minuter och 2246400 sekunder har gått och under denna period har jag vaknat upp MINST 4 gånger under samma natt och inte kunnat somna om. Det första jag tänker på när jag vaknar är en viss person, jag mår bra 1 sekund, plugg börjar komma in i hjärnan, börjar må dåligt resten av tiden och kan inte somna om. Ligger där och tänker på samma saker i kanske en halvtimma innan jag kan somna om och då har timmarna flugit iväg redan och vad händer när jag vaknar? JO, jag är dödstrött och har ingen lust att gå upp. Enligt morsan är jag stressad pga skolan, enligt två killar i min klass är det skolan som påverkar mig och att jag borde gå till en psykolog?! Tycker det sista stämmer rätt bra, har lånat psykologi böcker på senaste tiden men att prata ut om mina problem till någon och få hjälp är inget jag vill. Jag har gjort det för många gånger och jag kanske lyssnar på deras råd i 1 sekund sedan går jag efter min egen vilja så det är som om jag bara slösar tid på ingenting, även fast det är bra att prata ut!!
 
 
En för jävlig fredag är detta. Igår somnade jag och vaknade upp 5 timmar efter att jag hade kommit hem och då var klockan runt 21-21.30 vilket var alldeles FÖR sent... Jag gick upp för att plugga inför teknikprovet som var IDAG (och gick förmodligen åt helvete, första provet på hela terminen som gick dåligt) och efter ca en kvart gav jag upp och la mig igen för att sova... Låg där och vred och vände på mig och kunde inte somna på en och en halvtimma!!! Ska aldrig mer någonsin sova sådär länge på dagen, dumt gjort av mig. Idag när jag vaknar så går jag upp kvart över sju och när jag är halvvägs ute så kommer jag på att jag har glömt nyckelskiten till mitt skåp, ringer farsan och ber honom hämta dem till mig när jag börjar. Där var det problemet solved, sedan när jag är framme kommer jag på att jag börjar om en HEL timma... Kul att man har huvudvärk med, gjorde precis allt bättre.. Vände och drog hem istället för en halvtimma innan jag skulle tillbaka igen, satan vad arg jag var!!
 
 

 


 


 


 


kul fredag

Var med om världens konstigaste fredag i hela mitt liv.... Jag satt och skrev ett arbete som ska vara inlämnat när som helst den här terminen och jag kände flera gånger att jag var någon sekund ifrån att somna.. Mötet efter syv påverkar en som fan, speciellt när man vet vad man ska söka in till och vad som krävs för att bli intagen till gymnasiet
 
när jag läser igenom detta blir jag tveksam och undrar om det verkligen är jag som har skrivit det, inte alls lik mitt sätt att skriva på, hoppas ivarjefall på ett C nu!!! (nej den är inte sådär kort, det där är bara en eller två frågor av sju, hela arbetet blev två och en halv sida)