Kashma
Kashma, 18 år.

Lately, been wondring, who will be there to take my place. when i'm gone, you'll need love

detta är jag.

If I go crazy then will you still call me superman

Godmorgon!
Vaknat på helt fel sida av sängen idag nog, känner mig nere och vill bara försvinna...
Har haft konstiga drömmar på sistone, har alltid ''superkrafter''!!
Jag var på siba med min syster där dem hade gjort om totalt och vi stod bakom en hylla till höger som om vi gömde oss och vi smygtittade på de som stog i hjälpkassan. Det var en lång hjälp kassa med en tjej och resten killar som var super snygga (har sett killarna på bild någonstans, det är jag hundra på!)
 
Det var mycket folk den dagen, alla frågade om hjälp. Själv var jag ute efter ett tält och min syster behövde stearinljus. Killarna bad oss att vänta tills dem hade hittat sakerna åt de andra kunderna och efter 10 minuter stog jag fortfarande och väntade. Trodde dem hade glömt bort att jag ens frågade efter ett tält, men just då kom dem med tältet jag var ute efter. Såg hur dom började kolla på oss efter det och glömma bort att jobba och även börja prata tyst med varandra, precis som jag och min syster gjorde..
Plötsligt frågade ena varför vi kollade och då svarade jag: Nej inget
Han: Ok ni ser bra ut
Jag: Oj detsamma
Han: Hur ska vi dela upp det här då, alla vi vill ha båda er
 
Pekade ut vem jag ville ha men han vägrade och sa att han ville ha min syster, för er som vet hur ryan reynolds ser ut, ungefär så såg han ut!!
Till slut fick jag någon jag tyckte var ful och min syster fick den snygga......
Då kommer plötsligt zombies in i affären och om ni har sett the walking dead som gick på tv11 förr så var det exakt såna som försökte infektera andra genom att bita dem.
Vi fightades mot alla och ingen i butiken, varken min syrra eller de andra överlevde förutom jag och killen som jag nu ska kalla för ryan reynolds.
Vi hade dödat alla inomhus och försökte komma på en plan snabbt som tusan eftersom det var FULLT verkligen FULLT med zombies utanför och de skulle snart tagit sig in hit med. Då kom jag snabbt på att man kunde sprida gift i luften som tog kål på dem inom en timma.. Jag spred giftet med mina superkrafter och bad honom att sätta på sig en gasmask innan vi också skulle dö, och hur gjorde man det då? Det var exakt som på habbo! Helt sjukt hur alla saker kombinerades i drömmen. Man tryckte upp '' byt kläder '' och sedan tryckte på gasmask och sparade så hade man plötsligt på dig den.
När vi väl hade lyckats med det så var jag på en BÅT(?!?!) tillsammans med honom och han hade bett mig att blunda hela vägen fram tills nu. Då öppnar jag ögonen och är i italien - ROM?!?! Jag började skrika av glädje för jag hade alltid velat åka dit. Jag gick runt med honom och vad jag minns var vi i duschen 24/7 och gjorde aldrig något annat och efter två dagar var det dags att åka hem och det var då jag vaknade upp...

Lock-kick

Sämre än mig på att göra lockar i håret kan man inte bli. Har länge velat göra det och imorgse kände jag mig tvungen.. Resultatet ser ni nedan!!