Kashma
Kashma, 18 år.

Statistiken visar att...

Statistiken på mina två bloggar visar att min och pietros historia är tydligen mer intressan än min egna blogg haha. Kan dock förstå mig på det, eftersom jag själv tycker att det är roligare att läsa om andras kärleksliv hellre än en vanlig blogg!
 
Nu snart har det gått två veckor på gymnasiet, helt sjukt eftersom det känns som om man har gått här i evigheter och känner alla riktigt bra. Är ofta lat och seg med uppdatering på bloggen men det kanske förbättras i och med september då vi får våra datorer i skolan :D Mycket skönare att ligga i sängen efter skolan med datorn i famnen än att sitta helt stilla på en stol med rak rygg haha
 
Visste ni att jag har blonderat håret?!

New friendies

Älskar min klass, im so so so so in love! Man kunde inte känt sig mer välkommen någon annanstans, denna klass är super!!! Har mer bilder men här är någon/några, nackdelen med dem är att de bor för långt bort :@
 
 

Sugen på att följa oss?

Mig och pietro handlar detta inläggs rubrik om! Bloggen som jag pratade om är nu klar och till för att ni ska läsa och följa om ni är intresserade. Själv tänkte jag i början att jag skulle behålla den för mig själv och lägga upp saker som jag visar honom sedan men det blir lite mer skoj om ni får även vara en del av det! Någon hade frågat om vad min ring betydde, det finns upplagt där med. Kika in! Det står allt från dagen vi träffades tills då vi blev tillsammans och efter det har jag hoppat massa datum eftersom jag har tagit ut det mest speciella händelserna som skett eller som jag kommit på just då, kan hända att det har hänt fler saker som jag inte minns!
 
Nu är det 20 dagar, 15 timmar och 14 minuter tills den 12 september då det är min födelsedag, vilket betyder att jag får även den bästa presenten jag någonsin fått i hela mitt liv, jag har pietro här i fyra hela dagar! Can't wait. Ni kan ju tänka er hur det är att träffa någon ni aldrig har träffat men älskar så otroligt mycket och längtar hur mycket som helst, tänk er vår reaktion när vi ser varandra på flygplatsen för första gången! Kan nog vara en av livets bästa stunder om man har förhållanden på distans, exempel på andra bra stunder är ju då man får barn eller gifter sig men detta är speciellt!
 
www.fuffynuffi.blogg.se klicka där på länken för att komma till bloggen :-)
 
hittade ingen bild på bloggen just nu på honom som jag hade uppladdat men här är ivarjefall en bild på när min syster var i USA i sommar i tre veckor(!!!) hur fint som helst?