Kashma
Kashma, 18 år.

Born to rage

Jag vet inte om jag har skrivit om detta förut, förmodligen i något inlägg långt långt bak. Det finns så mycket jag älskar som jag aldrig riktigt pratat med någon om. Många av de är saker som jag själv förmodligen inte skulle kunna göra men som jag känner att jag vill ibland. Något av de är att sitta i fängelse! Ja, visst låter det sjukt konstigt och korkat? Jag vill sitta i ett fängelse eller hamna på ett behandlingshem/psyk med inga personliga problem alls, utan att få vara i närheten av människor som är mentalt sjuka eller infängslade för något de har eller har gjort. Känner folk som har suttit i fängelse och jag själv tycker att det låter hemskt men ändå väcker det en otrolig stark känsla av att man vill dit utan att ha gjort något kriminellt. Detta leder även till att jag älskar att kolla på filmer som handlar just om detta, människor som är inspärrade i rum med hög security eller bara om folk som sitter i fängelse.

Det andra är att gå med i en militärarmé. Inte döda någon, inte utföra något som skadar någon utan att få uppleva deras träning och få ta ut sin ilska på något (nej jag säger inte nu att folk går med i en armé på grund av dessa dumma orsaker men det är anledningar till varför jag vill gå med och även för att jag känner en person väl som har varit med i en och berättat om sin upplevelse genom det hela.) Finns så mycket mer exempel men här är två av dem jag anser vara mest galet
 
 
Exempel på en sådan film är stulna år och från tidigare inlägg, serien prison break <3
 
 

Det här med serier

Åh jag är alldeles skakig just nu när jag skriver detta inlägg vilket beror på att jag just kollat på 4 eller 6 avsnitt av prison break.. Har nämligen sedan iförrigår eller igår (minns inte så bra) börjat kolla på nya serier. Ravenswood och pretty little liars kommer i januari och på the vampire diaries är jag på senaste avsnittet så det blir lite jobbigt att få vänta en vecka bara för att få se ett enda avsnitt. Därför började jag kolla på serier igen som jag har sett minst 10 avsnitt av, dock inte i ordning utan bara slumpmässiga som visats på tv lite då och då.
 
Supernatural, desperate housewives, the OC, revenge, gossip girl, 9O21O, one tree hill och prison break. JA jag började med flera åt gången eftersom det ibland blir lång tråkigt att kolla på endast en enda serie. Har hunnit 8 avsnitt nu av prison break och sett ett på supernatural. Är helt besatt av prison break just nu så jag väljer att hålla mig vid det tills jag tröttnat!
 
Hann ta två screenshots men lyckades bara spara en. Bilden är då de hittar varandra i allt bråk, fällde nästan en tår. Den andra som jag inte hann spara var när Michael hjälpte Sara att komma ner och ögonkontakten som de fick var... jag vet inte. får inte fram ord.
 
 

Designbyte

Snabbt och kort inlägg om att bloggen har blivit konstig efter blogg.se's uppdateringar så därför letar jag efter en ny bra bloggdesign. Uppdateras inom snar framtid.