Kashma
Kashma, 18 år.

I miss ma big guy

Idag har vi äntligen fått våra efterlängtade laptops. Blir så mycket skönare för bloggande men även för att göra plugg t.ex. inlämningsuppgifter eller läxor som man får på papper och tappar bort en minut senare :)
 
och nu är jag hemma. uttråkad. liggandes i sängen. vet inte om jag ska sova eller om jag ska sitta kvar framför datorn... och denna vecka har varit allmänt konstig!!! nästan allt har varit tråkigt, och jag har varit lätt irriterad for no reason.
 
 
 

äntligen nytt

Är helt klart kär

I see the colours in your eyes

Jag har haft världens bästa födelsedag med världens underbaraste människor. Pietro, Evelina, Norea & Linda. En lång sammanfattning av allt drog jag på den andra bloggen som handlar om mig och pietro så vill ni veta massa så får ni kika in HÄR
 
Här får ni en kort sammanfattning i några ord på denna blogg. Arlanda, pietro, 5 månader, hotell, stadsparken, kram, kärlek, glädje, stor hjälp av vänner, tacksamhet & dystert.
 
Det är de ord som jag finner som beskriver mina dagar mest. Mitt liv är kanske komplicerat men ibland är komplicerat något bra. Jag är lite ledsen nu dock för att han har åkt men det var verkligen det bästa jag har varit med om. Kunde inte tagit med någon bättre än er till arlanda tjejer. Ni var de första som fick träffa honom tillsammans med mig.
 
Evelina, linda, emmie och norea, underbara människor som jag känt nu i en månad och det känns som evigheter.