Kashma
Kashma, 18 år.

Valborg imorgon -> Återkommer senare

 

Beställ bloggdesign

Beställ bloggdesign
 
När du beställer en bloggdesign är det du som har makten över färger, stil och utseende. Jag gör alltid mina designer efter kundernas önskemål och sällan efter mina egna. En komplett bloggdesign innehåller oftast en header, meny och inläggsbox. Sedan är det upp till en själv om man vill fylla på med andra funktioner eller om man vill ha det simpelt. 
 
Paket
 
Första paketet - 100kr

- Det första paketet innehåller en hel bloggdesign som jag har kodat från grunden. I samma paket är även header samt gratis hjälp inkluderat.
 
Observera att jag endast erbjuder gratis hjälp när det gäller designer som är kodade av mig!
 
Andra paketet
Kommer snart!
 
Beställning
 
Vid beställning behöver jag veta på ett ungefär hur du vill ha din design. Det kan handla om funktioner, färger, menyer, etc. När jag vet på ett ungefär hur du vill ha din design, påbörjar jag en grunddesign utifrån dina egna önskemål och hör av mig när den är avslutad. Om du är nöjd med grunddesignen påbörjar jag en slutlig version och meddelar dig när den är slutförd. Beroende på utseende och funktioner i designen, kan det ta upp till tre dagar att bygga upp den. Jag jobbar snabbt och noggrant, är jag klar första dagen väntar jag tills dagen därpå för att gå igenom alla koder igen och se till att allt fungerar som det ska. Sedan skickar jag en bild på den slutliga versionen till dig och om du fortfarande vill fortsätta med affären överför du pengarna till mitt konto. När pengarna är insatta packar jag ihop en mapp med alla mallar (stilmall + startsida + inläggsida + kategorisida + arkivsida + användarvillkor) och skickar dem till dig. Om du inte vet hur du ska lägga in mallarna på bloggen, råder jag dig att följa instruktionerna i denna video: Länk till video kommer snart!
 
Observera att jag endast gör designer till blogg.se/webblogg.se/blo.gg!
 

Återbetalningar
Jag gör inga återbetalningar som helst, är du inte nöjd med designen efter avslutad affär, finns det inget jag kan göra mer än att försöka hjälpa dig med de områden du är missnöjd med. 
 
Kontakt
Vid frågor eller beställning, kontakta mig på kashmaizat@hotmail.com. Jag kollar min mail flera gånger per dag och svarar så fort jag kan!

5 bloggdesign - 1 av 5 tillgängliga

// DEMO-VERSIONER: DESIGN 1 - DESIGN 2 - DESIGN 3 - DESIGN 4 - DESIGN 5