Kashma
Kashma, 18 år.

Shop

Bilden är tre hela år gammal, det är helt sjukt hur tiden rinner iväg!
 
Jag funderar på att öppna min alldeles egna webbshop här på bloggen. Den kommer delvis att innehålla produkter som jag själv föredrar och även annat oanvänt här hemma som jag inte är i behov av. Jag har även funderat på om jag ska börja ha tävlingar där man kan vinna olika priser, allt från kläder till smycken & smink. Dock kan jag inte påbörja något av det här förens jag har skaffat en ny blogg design eftersom jag inte känner mig bekväm med denna, men håll utkik, den nya bloggdesignen kan ju bli inlagd när som helst!! =)
 
Nu fan ska jag iväg och laga kyckling, adios amigos!

This week's nails

Som ni ser så ser naglarna otroligt förkortare ut jämfört med hur mina första lösnaglar såg ut. Dessa känns numera som mina riktiga naglar då jag knappt känner av att jag har lösnaglar på. Tyvärr åker dem av ganska ofta trots att jag har salong lim (fick ett av mitt syster) och man måste då antingen sätta på det igen eller sätta fast en ny. Det är en lång process men jag ska lyckas! Hittils har mina riktiga naglar växt ut super lite, de var jävligt snea så jag var tvungen att klippa till dem och imorgon ska det klistras på ett par nya! Vilken färg det blir vet jag inte riktigt än!

Dagens planer

Från i fredags när vi käkade på Ikea tillsammans!
 

Jag blir så irriterad på mig själv ibland. Jag lägger något på en viss plats och är helt säker på att jag kommer att komma ihåg vart jag la det men någon timma senare vänder jag upp och ner på huset och hittar fortfarande inte det jag letar efter. Och samma sak här på bloggen, jag är helt säker på vilka bilder jag ska lägga upp, men så glömmer jag alltid någonting när jag väl skriver inlägget! Bilden skulle egentligen varit med i inlägget som jag skrev i fredags(?) men den kan lika väl vara i detta då jag har bildbrist!
 
Dagens planer, jo att ligga i sängen hela dagen med feber och förkyldning och världens halsont... Jag ska även ut och jobba vid fyra, lär ju verkligen inte hinna bli frisk tills imorgon..... Jag har dock bestämt mig för att gå till skolan imorgon oavsett hur sjuk jag än är, mår jag verkligen uselt i skolan med så får jag väl ta och åka hem, hellre det än att jag stannar hemma och sedan känner ångest för att jag inte gick! Men som det ser ut nu så bör jag kunna klara av dagen, men sedan beror ju det också på om jag vaknar många gånger inatt eller om jag ens kan sova överhuvudtaget..