Kashma
Kashma, 18 år.

Proud

Hunnit köpa en del till träningen på sistone. Detta ovan + träningstights som jag inte har fotat.

Trött men glad

Nu när jag äntligen har skaffat mina favorit löparskor (Nike free run 5.0 i svart) som gick på 1100, kan jag äntligen köpa de småsaker som behövs innan jag kör igång och gymmar i ett halvt år!!! Saker som behövs är träningstights & möjligen en träningströja. Träningströjan är inte särskilt viktig men tightsen är verkligen ett måste. Nu ska jag göra ett träningsschema för dessa sex månader, fyfan vad jag är taggad på förändring!!!!!
 

Nails done

Förra året (eller för två år sedan, osäker) så skrev jag om att jag försökte hitta en metod som fungerade för att få mig att sluta bita på naglarna. Min metod var att måla naglarna och bita bort nagellacket så att man till slut slutar, men jag bet av det så snabbt att man blev trött på att hålla på och måla dem hela tiden. Nu på senaste tiden har min syster beställt hem allt som behövs för att fixa riktiga respektive låtsas naglar. Det är sånt där som man behöver en utbildning för innan man gör något, men hon vill lära sig på egen hand och hon har kommit rätt långt tycker jag för att vara nybörjare. Det är inte bara naglar och tillbehör, utan en sån där LED lampa också som man stoppar händerna under för att få gelén att fastna, riktigt professionellt!
 
På mig satte hon dit lösnaglar och höll på med massa gele över dem och jag vet inte vad (kan inget om sådant), och jag tycker att hon lyckades super bra! På bilden nedan ser man kanske att de är fejk eftersom det där var innan jag målade dem med svart nagellack. Men tyvärr tog det bara några dagar innan jag hade bitit bort dem... Det är inget jag styr med viljan, det är omedvetet och jag hatar det!!!!!!!!!!! Jag tror dock att det kan ha något att göra med att jag sög på tummen när jag var liten..