Kashma
Kashma, 18 år.

Party planning

Den tionde juli minsann fyller min kära vän Johanna år! Den åttonde hade hon tänkt slänga en födelsedagsfest hos henne och bad om min hjälp för att planera lite hur vi ska göra och vad det t.ex. ska lagas för mat och självklart sa jag ja!!! Att planera är verkligen min grej, varje gång jag ska göra något så planerar jag riktigt långt innan och vanligtvis går allt som planerat! 
 
Sedan har vi bestämt att jag även ska sova över hos henne samma dag med tanke på att hon bor utanför Uppsala och det sista jag vill göra är att ta bussen själv tillbaka och sitta där i en timma innan jag är på stan och sedan byta buss igen, känns jävligt läskigt att gå där vandrandes på Uppsalas gator helt ensam.. Men det är bara bra! Är det något av alla saker jag älskar med Johanna är det att vi har gemensamma intressen och tycker oftast likadant, hon är alltid uppriktig och jävligt underbar! Finns få som du <3

Jobbar med responsiva designer

På sistone har jag försökt börja hålla mig till att göra endast responsiva designer och först förstod jag inte riktigt hur det skulle gå till men nu börjar det gå framåt! Jobbar just nu med en icke responsiv design som jag är nästan klar med, har inläggsidan kvar att designa vilket jag kommer göra så fort jag har blivit klar med en annan grej! Älskar att designa hemsidor/bloggar, förmodligen det bästa som finns att göra på datorn!!! Jag ska ju även läsa entreprenörskap nu andra året på gymnasiet och vi kommer lära oss hur man driver ett eget företag, förhoppningsvis kommer jag starta ett eget inom webbdesign & webbutvecklng i framtiden om jag fortfarande vill hålla på med det vilket jag tror att jag kommer med tanke på att jag har hållit på med det sedan jag vet inte hur långt tillbaka. Jag började ju blogga när jag var nio och något år senare började jag hålla på med koder och den första hemsidan jag försökte lära mig ifrån var webdesignskolan, rekommenderar den till alla nybörjare! Förresten så finns 4 av mina designer tillgängliga att ladda ner på designa din blogg, blir så glad när jag ser att folk har laddat ner den och använder den!
 
Nu till bilden som egentligen inte har något med inlägget att göra, visade jag er den i april/maj förra året? Det skulle varit min balklänning men det satt jävligt konstigt åt vid brösten och den gjorde mig bara tjock (kolla inte på bilden där jag ser normal ut, hade dragit in magen där som fan). Det jag hatar med att shoppa kläder och underkläder på internet/i verkligheten är att affärer har alla storlekar förutom MIN. Hade jag inte haft några bröst alls eller typ A-D hade jag säkert kunnat shoppa utan problem men när man är uppe i storlek I som i iris så är det fan inte enkelt att hitta något som passar. Kan inte ha på mig tighta t-shirts för de ser bara riktigt fula ut på mig när det är något som sticker ut så rejält och när jag köper BHn eller badkläder så är det långt ifrån lätt att hitta en affär eller online butik som har såna stora storlekar... Tycker detta är rätt irriterande, affärer borde ha storlekar som passar alla!

Favoriter

Ovan ser ni syrrans produkter som jag fick testa (morning bursten som jag fick) och jag ÄLSKAR ÄLSKAR dem!!!! De är så galet bra och jag själv måste säga att produkterna från Lush är de enda jag provat hittils som verkligen stämt in med det som står på dem. Älskar innehållet, de får en att vilja stoppa in fingret och göra massa gegga av allt haha, precis som när man fick lera på dagis att leka med.. Super bra produkter som jag tycker att alla bör prova någon gång!