Kashma
Kashma, 18 år.

Ett brev i månaden?

Fick precis en idé som jag måste dela med mig av. Jag lägger ju ut sidor av min bok oregelbundet här på bloggen, och jag tänkte att det kanske vore bättre om jag satte ett datum där jag la ut en sida varje månad. Det blir inte kul om jag ska lägga ut flera sidor om månaden, utan man måste ha något att längta efter också! Därför tänkte jag att jag kanske borde starta en extra underblogg (det vill säga typ, http://kashmaizat.blogg.se/MINBOK) eller bara någon som helst blogg där jag skapar en egen design och lägger ut sidorna där istället för min egen blogg. På min egen blogg kan jag ge påminnelser om att jag har lagt ut en ny sida, och att man ska kika så att man kan hålla sig uppdaterad! 
 
En annan sak som jag har märkt är att jag gör en massa inlägg om dagen ibland, det kanske vore bättre att tidsinställa dem så att ni hinner läsa dem också eller? Om jag skriver ett nu, så kan jag skriva ett till men det blir publicerat längre fram? Har inte fått några klagomål alls på detta, utan det var Pietro som påpekade detta haha..

Produkterna från Bellbox.se

Idag hämtade vi ut det första paketet av jag vet inte hur många, och det var hårinpackningen som hade kommit från bellbox. I samma paket låg ett Nashi argan oil prov och en hårspray (båda var gåvor från bellbox). Nashi argan oil har vi redan beställt tidigare, så detta var ju inget nytt för oss direkt. Hårsprayen har jag däremot inte använt tidigare, får återkomma med en recension. Kan nog dröja ett tag då jag sällan använder hårspray, och om jag glömmer så får ni slänga dit en kommentar och påminna mig!
 
Nästa paket som ska komma någon gång nästa vecka (troligtvis måndag, max tisdag) är paketet från Lyko, då ska mascaran, stylingkrämen, ansiktsmasken samt julklappen vara inkluderat i en och samma paket. Längtar!

Mer i varukorgen!

Japp, jag säger ju det, jag och mamma är på någon shopping-spree på sistone haha. Nu beställde vi ytterligare några produkter, samt ett skal från ebay som inte riktigt passade in bland bilderna. För att beskriva den lite kort sådär så är den rosa, eller snarare champange-guld-rosa färgad. Hittils är det bara hårinpackningen från Bellbox som har kommit fram (idag), och den ska vi hämta ut imorgon.
 
Dagens köp:
+ 20 st borstar (set)
+ 2 st foundation borstar från Real Techniques
+ 50 ml ansiktsmask, ungefär samma ingredienser som ansiktsmasken från Lyko.se
+ En champagne-guld-rosa färgad ögonskugga i krämform (Ungefär som color tattoo skuggorna från Maybelline)
+ Ett champagne-guld-rosa färgat iphone skal