Kashma
Kashma, 18 år.

Sannas design

Resultatet av Sannas design! Fick klämma ihop screenshoten på skärmen, vill ni se LIVE versionen så får ni klicka HÄR! Uber snyggt ju?!

#Nails

Igår var det ny vecka som innebar nya naglar. Denna vecka bestämde jag mig för att prova ytterligare en färg som jag var tveksam över, nagellacket bestod av grönt och blått så jag var rädd att det skulle bli super fult... Men det blev det inte! Det blev faktiskt mycket bätttre än väntat och jag är helt kär i färgen. Den är lite sådär turkos-blå, mer turkos nog! Bilden är inte tagen av mig utan av stealing-beauty.com men eftersom jag inte kunde få till en bra bild så fick det bli den istället.  
 
Nagellacket är från märket Essie och heter Mint Candy Apple. Kan beställas HÄR

Literotica - Erotiska berättelser m.m

The girlfriend activation system är alltså olika steg som en kille ska följa för att få tjejen att bli "besatt" av honom
 
Jag har ingen aning om hur jag lyckades ta mig in på denna hemsida, men jag kan säga att det var värt det! Om jag inte har fel, klickade jag på en post på facebook som handlade om skådespelare som medverkat i olika disney filmer. Från det lyckades jag ta mig vidare till något helt annat, det var en video som jag från tidigare kände igen men ändå inte. Videon jag såg liknade en annan video som jag såg för ett år sedan, men då var det Joey Atlas som berättade om hur man kunde bli av med celluliter. I denna video fick man lära sig något helt annat av en annan person, s.k Christian Hudson. Själv tycker jag att dessa typer av "videos" känns långtråkiga därför att de pratar så himla mycket samt att de drar ut på videon i onödan..
 
Vad handlade videon om då? Jo, var egentligen ämnad för alla killar där ute men jag tyckte att det verkade rätt intressant att få höra ur en äldre mans perspektiv om vilka "metoder" man ska använda när man raggar upp en tjej. Tipsen som han gav var ju bland det bästa jag har hört! Jag älskar exemplet som han använde sig av, "att ragga upp en tjej är som ett fält med minor, det är tjejerna som har satt ut minorna och du ska försöka ta dig igenom fältet utan att kliva på någon. Kliver du på en enda så är du körd.", d.v.s. gör du "ett fel" så har du i stort sätt förlorat tjejens uppmärksamhet. Jag måste hålla med honom där, vi ser ju inte det själva direkt men vi vet ju innerst inne att det är så, vi är ganska svåra/lätta att få (varierar från person till person) men vi är ju hur lätta som helst att förlora om man tänker efter.
 
En sak som han nämnde i videon var "literotica". Själv tror jag att jag uppfattade det som om att det var en bok, jag tyckte att han sa att det var ungefär som fifty shades of grey boken så därför bestämde jag mig för att söka upp det på google (jag är besatt av allt som har med fifty shades trilogin att göra samt allt som är relaterat till det). Wikipedia beskriver literotica som " Literotica is a free erotic fiction website. It allows any user to register as an author and submit stories and has over a million registered users as of April 2010. "
 
Literotica är alltså en hemsida där man kan registrera sig och skriva erotiska berättelser. Man behöver inte vara proffs på att skriva eller författare för att kunna publicera sin story utan man kan i stort sett vara vem som helst. Dock måste man vara minst 18 år för att få besöka hemsidan, men enligt mig så är det ändå what so ever, är man över 15 och är mogen så tycker jag ändå att hemsidan är lämplig för en. Detsamma gäller för erotiska böcker, är man mature enough to handle the content så go for it. Man kan även läsa andras berättelser och själv välja vilken kategori man vill läsa inom, detta ger hemsidan ett stort plus! Ta mig inte fel, jag blir inte upphetsad av att läsa erotiska berättelser, utan det är den typen av text som jag dras till och finner intressant. Klicka HÄR för att komma till hemsidan.
 
Kika in på videon genom att klicka HÄR (OBS! Videon är på engelska)