Kashma
Kashma, 18 år.

Valborg 2015

DIY: ISGLASS

Såg något liknande på en blogg förra veckan och blev riktigt inspirerad. Verkligen synd att jag inte sparade länken till bloggen, annars hade jag utan tvekan skickat länken till inlägget... Hur som helst så nämnde jag för ett tag sedan att jag ville köpa en glassmaskin så att jag kunde tillverka min egen glass. Men efter att ha sett detta så är det väl en ganska så korkad idé att lägga ner 300/400 spänn på en glassmaskin när man kan köpa isglassformer för typ 15-20 kr?! Då kan man ju göra nyttig glass också, själv tänkte jag att jag kunde pressa clementiner/apelsiner och ta saften från de och hälla i dessa. Hur smart är inte det egentligen?! Billigt och enkelt! Och nyttigt också för den delen!!

Gamla jobbet och senaste nytt

Helt sjukt hur mycket jag saknar mitt sommarjobb som jag hade 2013. Det bästa var nog att jag hela tiden sa till Carro att tjugofyra åringen hade en thing för oss och Carro höll med men vi båda tvekade lite på det med tanke på att vi med hjälp av Facebook hade tagit reda på att han hade flickvän. Killen var hur som helst jävligt på mig och det kunde Carro intyga! En dag hade vi fått i uppgift att såga ner något träd när det var 26 grader ute. Vi svettades ihjäl verkligen och kunde knappt andas. Sedan så kommer den här killen då (Kallar honom för S) och både jag och Carro höll på att skita ner oss. Plötsligt så går S och ställer sig bakom mig, lägger händerna på min midja och skojar med sin kollega om att de borde kasta upp mig på baksidan av traktorn bland kvistarna. Jag fick ju världens panik, han var på väg att lyfta upp mig så jag trodde att han var fullt seriös haha. Sedan så hade han flera gånger lyckats skrämma mig också och tjuvlyssnade på mig varje gång som jag pratade?! (Detta vet jag då han tog upp det några dagar senare).
 
Det roligaste var nog ändå när jag skulle gå och tömma skottkärran, så kom han där med traktorn och körde förbi. Tydligen hade jag tappat en pytteliten kvist precis utanför grinden som jag hade passerat för att tömma skottkärran, och när jag vände mig om så hade han klivit ur traktorn och kom mot mig med kvisten i handen. Så sa han något i stil med "Du tappade den här" med världens flin. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, minns inte ens vad jag sa. Det är lite skrattretande med tanke på att jag ändå förmodligen hade sett kvisten på vägen tillbaka, var väl lite onödigt att hoppa ut ur traktorn för det?! Jag minns i varje fall att jag hoppade runt av glädje resten av dagen, det måste ändå ha betytt något nu när jag tänker efter....
 
För några månader sedan skrev han till mig på Facebook och vi växlade meddelanden under kvällen. Vi kom in på jobbet och jag berättade om hur jag och Carro kände för honom under tiden som vi jobbade, och gissa vad han säger då?! Att han också kände något, att han och de andra kollegorna pratade om oss haha! Berättade det för Carro också och hon skrev att det var som om vi alltid hade varit ämnade för varandra. Det tycker jag inte dock längre, det var då och nu har vi båda gått vidare med våra liv sedan dess haha. Han sa även att jag borde börja jobba tillsammans med honom (inom samma företag) efter gymnasiet. Jag funderade på det ett tag, men jag tror nog att jag ska börja plugga direkt efter gymnasiet tyvärr. Saknar dock jobbet och honom en massa, och såklart resten av gänget! Världens bästa kollegor!!!!