Kashma
Kashma, 18 år.

Man kan inte bli lyckligare

 
Tog mig tid att bifoga en bild, så det fick bli den som var längst upp i arkivet istället!
 
När jag satte mig ner så fick jag höra att de hade varit i Stockholm igår och köpt födelsedagspresenter till mig (jag har ännu inte haft mitt födelsedagsparty med Klara). Alltså jag satt där och visste inte hur jag skulle uttrycka mina känslor haha. Fick tårar i ögonen av lycka, dels på grund av presenterna men till mesta dels på grund av vilka fantastiska vänner jag har som tänker på mig trots att jag inte var närvarande. 
 
Presenterna jag fick var en stor hjärtformad klubba där det stod "DU ÄR BÄST", sedan fick jag lite "redskap" till GUDRUNS HÖRNA (!!!! Linda och Klara förstår), en rumpa, HALLONSHOTS(!!!!), en apelsin och lite annat. Arnes bollar fick mig att skratta till faktiskt, och först trodde jag att en av sakerna jag fick var en penis, och rumpan trodde jag var något annat. Jag må ha "råkat" kasta rumpan i ansiktet på Johanna när jag såg vad det var... (Förlåt Johanna)
 
Sedan hade jag inte heller någon väska med mig då jag verkligen inte förväntade mig detta. Istället fick jag gå runt och bära på rumpan och allt annat i handen, och jag kan ju säga att jag inte fick LITE uppmärksamhet. Det värsta jag gjorde idag var nog ändå att sätta på mig den, medan stället vi befann oss på var befolkat. Tror att det var Linda som nämnde att tjejerna som satt bakom oss tittade bort, haha! Jaja äsch, ingen har väl bett er att titta min nya fina rumpa =)
 
Vill bara återigen tacka er Linda och Klara, för att ni gör mina dagar och för att ni alltid får mig att gråta av skratt. Finns det något som får mig att hålla humöret nere när jag mår som värst, så är det ni två. Som ni själva här om veckan sa: "Kashma vi förstör verkligen dina dagar när du vill gå runt och lyssna på musik för vi är alltid på dig". Och jag håller fortfarande fast vid att ni ska fortsätta göra det, för jag är så obeskrivligt lycklig med er!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: