Kashma
Kashma, 18 år.

Skapa din personliga bloggdesign

Bilderna ovan är exempel på bloggdesigner som jag har kodat från grunden.
 
Jag har längtat så fruktansvärt mycket efter att få skriva detta inlägg, men med tanke på att jag haft händerna fulla med bland andra arbeten så har jag knappt haft någon tid för bloggen. MEN! Äntligen så har jag lite tid över till att skriva detta inlägg. Jo, nu är det så att julen börjar närma sig och vissa väljer att uppdatera sina bloggdesigner efter säsong, medan andra håller fast vid sin tills man eventuellt tröttnar. 
 
Har du någon gång velat ha en bloggdesign, men att koderna kanske varit förvirrande? Eller att du kanske inte ens visste vart du skulle börja? Då kan jag tala om för dig att du har kommit rätt. Det finns flera hemsidor som erbjuder sin hjälp för en massa hundralappar, vilket är fullt rimligt då hemsidor kräver tid att skapa och utforma. Men du tänkte snabbt att det inte var något för dig, kanske för att plånboken inte räckte till eller kanske för att det var alldeles för dyrt. Jag minns själv för några år sedan då jag satt och funderade över vart man skulle börja, hur man byggde upp själva hemsidan och hur allting liksom var uppbyggt. Jag hade ingen aning om hur man skulle göra, visste inte heller vem jag skulle vända mig till för att få hjälp. Något år senare träffade jag en kille som jobbade just inom detta och jag började intressera mig för ämnet och försökte lära mig, men det gick åt helskotta. Det tog mig ett antal år att faktiskt förstå hur en hemsida var uppbyggd, varför vissa har sina menyer på höger sida, medan andra har den på vänster sida. Jag förstog verkligen ingenting, liksom var det bara bilder och liknande som man placerade på olika ställen på en vit bakgrund eller hur tusan fungerade det?! 
 
Jag frågade runt och jag kan helt ärligt berätta för er att det inte fanns någon som tog sig tiden att förklara det för mig. Inte en enda! Därför tog jag tag i saken med egna händer och bestämde mig för att lära mig på egen hand. Idag skapar jag bloggdesigner för både företag och privatpersoner, och visst är det tidskrävande, men absolut värt det. Ett sjukt roligt jobb som handlar om mycket mer än att sitta framför en skärm och få lön för arbetet. 
 
Jaha, vad är syftet med inlägget då?, tänker du kanske. Jo, jag tänkte nämligen att nu när julen börjar närma sig så är jag mindre upptagen och därför vill jag erbjuda min hjälp. Jag vill hjälpa dig med att skapa din alldeles personliga bloggdesign där du själv bestämmer hur du vill ha det. Den enda gången då jag rycker in och är med och påverkar är när du själv vill att jag delar med mig av mina åsikter. Istället för att sätta priserna skyhöga (vilket oftast är anledningen till att man väljer billigare alternativ) så har jag satt mina priser extremt låga för att kunna ge dig denna möjlighet. Dessutom har jag dragit av 10% av ursprungspriset i det första paketet, och erbjudandet gäller fram till 1/1/2016. Väljer man dock det andra paketet så drar jag av 20%, och detta gäller också fram till första januari.
 
Just nu har jag en bloggdesign på listan som jag snart är färdig med, och så fort jag är klar med denna påbörjar jag nästa beställning. Skicka därför in din beställning redan nu för att få en tidig plats i kön! Din bloggdesign bör ta 2-3 dagar, och eventuella fördröjningar förekommer beroende på hur aktiv kunden är på mejlen. Mejla mig på kashmaizat@hotmail.com för att beställa!
 
Kundrecensioner:
1. Jag har fått många positiva kommentarar om min blogg. Tack så mycket! - Madeleine Gauffin
2. Hej! För drygt ett år sedan gjorde du min bloggdesign. Gör du fortfarande designer? Jag vill uppdatera min! - Fashionjoint
3. Jag är kär och alldeles förälskad i min nya design. Vit, vintrig och så himla fin. - Line Dalen
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: