Kashma
Kashma, 18 år.

Fransisar

Mobilbloggar och därav ingen bild. Men jag tänkte bara passa på att skriva om Xlash ögonfransserumet som jag använder. Jag vet inte om jag inbillar mig eller om mina ögonfransar verklgen har blivit längre. Jag tog före bilder men de ligger så långt bak i mitt arkiv nu med tanke på hur många bilder jag har laddat upp sedan dess haha. Jag får dock göra det om några månader, produkten kommer vara en lifesaver ifall den fungerar!

Maraton

Nu när man inte har något att göra tre veckor framöver så planerar jag att lägga en madrass på golvet i vardagsrummet med en massa kuddar! Film maraton i ett svart rum. Så känner jag att jag vill spendera mina tre veckor med tanke på vad som har hänt på sistone. Just nu är jag så jäkla glad över att det är lov då jag aldrig skulle vilja uppleva detta på skoltid. Men men, det går förmodligen över snart!

Utelåst

Verkligen typiskt! Allt ska komma på en och samma gång haha. För en gångs skull tog jag mig ner till tvättstugan och skulle tvätta mitt lakan samt lite kläder och vid det tillfället var ingen hemma. De hade precis lämnat lägenheten. Tog inte med mig några nycklar eller min mobil då jag tänkte att det skulle gå riktigt fort. Jag var tillbaka på 5-10 minuter och helt plötsligt var dörren låst... Någon av mina föräldrar hade alltså gått tillbaka och hämtat något och därför också låst ytterdörren. TYPISKT! Jag gick upp väldigt sent idag då jag gick och la mig sent, så direkt när jag vaknade gick jag helt spontant och började tvätta kläder. Hade lite bråttom så jag var i mina pyjamasshorts och en tröja med munkjacka över när jag gick ut. Med håret i en bulle såklart. Plingade på grannen då jag tänkte fråga om jag fick låna deras telefon men ingen var hemma. Lite tur kan man tänka nu i efterhand med tanke på hur jag såg ut haha..