Kashma
Kashma, 18 år.

Produkter på väg hem till mig

Alla dessa godingar är på väg hem till mig! Jag har beställt andra saker också men det är då inte produkter utan andra saker. Jag längtar som tusan! På fredag åker jag till Saga och är där från 3-5 juli och när jag kommer hem så ska jag till Spanien dagen efter. Så jag måste verkligen passa på att beställa/köpa allt jag behöver innan jag åker till henne då jag inte kommer hinna när jag kommer hem. Det är solspray, babyolja och en resekit(?) som jag måste komma ihåg att köpa. Förmodligen är det en massa annat också men detta ligger överst på listan just nu.  
 
Jag har förövrigt tagit reda på varför min hud ser så jäkla "kakig" ut med foundation på. Jag tvättar ansiktet varje dag och har på ansiktskräm men det hjälper inte. Och det är sjukt jobbigt för min hud flagnar hela tiden. Dessutom så ser det ut som om jag inte har något smink alls tjugo minuter efter att jag har sminkat mig. Huden suger med andra ord åt sig en massa produkt och vill ni läsa mer om detta så kan ni göra det här. Om ni läste texten så ser ni att lösningen på detta är att använda ett återfuktande serum med en lätt fuktkräm. En mild peeling och en fuktmask efteråt är också bra att göra en gång i veckan. Så nu beställde jag hem ett serum från Yves Rocher och denna har vi haft hemma tidigare men jag provade den aldrig. Nu är en produkt avbockad från listan och endast kvarstår en fuktmask samt en fuktkräm. Förhoppningsvis hjälper detta, annars blir jag tokig!
 
EDIT: Fick hem XLASH ögonfransserumet idag!!!!! Hur glad är inte jag på en skala 1-10? 

Överlycklig

Jag skriker av lycka inombords! För några dagar sedan beställde jag hem XLASH ögonfransserumet som jag velat ha i två år nu!!!! Nu är det upp till bevis om produkten verkligen fungerar eller inte. För er som aldrig har hört talas om XLASH ögonfransserum så är det en produkt som sägs göra ögonfransarna längre, fylligare och starkare. Förr tvekade jag på att beställa produkten då jag var osäker på vad som skulle hända om man slutade använda produkten. De går tydligen tillbaka till formen de hade innan och dessutom är det en "säkrare" metod än ögonfransförlängning! Fördelen med XLASH är att man får längre fransar och de håller också en längre tid innan man måste applicera produkten igen. Hur bra som helst utifrån det jag har fått höra! Längtar tills paketet är framme :)
 
Ni kan köpa XLASH ögonfransserum (3 ml) här.

Till jordgubbslandet

Igår blev det en längre tur och denna gång var det till Ulvagubben där Sandra sommarjobbar i år! Vi har besökt Ulvagubben nästan varje år de senaste åren och vi brukar vara rätt sent ute vanligtvis men i år var vi redan här andra dagen. Dock fanns det inte så mycket jordgubbar då folk hade redan passat på första dagen men det var allt värt att åka ändå då jag fick träffa Sandra! Vilken jäkla bränna hon hade fått också efter att ha stått i nio timmar i sträck iförrigår! Jag kommer inte ens bli hälften så brun när jag åker till Spanien haha..