Kashma
Kashma, 18 år.

Stopp vid Sibylla

Åh vad jag såg fram emot gårdagen! Inte på grund av maten som ni ser på bilden utan för att jag äntligen fick med mig en låda hem med 15 kg vikter. Men det tar jag i ett enskilt inlägg! Jag har däremot inget annat att tillägga i detta inlägg förutom att Sibyllas mat är så himla god!

Psykologisk underblogg

Jag har äntligen skaffat mig en underblogg där jag skriver allt jag lär mig dagligen inom ämnet psykologi! Bloggen skapade jag i syfte till att kunna komma ihåg och kunna titta tillbaka då det ibland är sjukt svårt att minnas vissa saker såsom de olika stegen i non-REM sleep. Dessvärre har jag låst den då jag har skapat den för att kunna minnas allt själv men jag kommer även att dela med mig av vissa saker på denna blogg också. 

Elektrisk fotfil

Bilderna togs för ett par dagar sedan och den natten sov jag med smink (syns på mina ögonlock på första bilden). Min mamma fick denna av min syster och Simon som tidig morsdag present för en(?) vecka sedan. Den är HUR bra som helst verkligen, fötterna blir babylena efter användning. Har hört en hel del bra om denna innan men aldrig riktigt funderat på att köpa en själv. Verkligen värt pengarna!
 
Finns att köpa HÄR.