Kashma
Kashma, 18 år.

Resumé

I lördags(?) för snart en vecka sedan spenderade jag mig kväll hos Julia. Blev en hel del WII-spelande, och en massa annat roligt. Jag är så himla trött just nu för att minnas mer än så, därför tänker jag istället skriva om hur min vecka har varit. Det var ju ett tag sedan nu som jag skrev ett blogginlägg och det har främst varit på grund av att jag varit riktigt trött. Har i princip sovit varje dag så fort jag kommit hem, så trött har jag varit.... Knappt varit uppmärksam på lektionerna heller. MEN! Det har gått sjukt jäkla bra på alla prov/inlämningar som jag hittils har fått tillbaka. Jag blev helt tårögd när min matte lärare kom fram till mig igår. Det gick så pass bra att han tog mitt prov som ett provexempel.. Sättet han la fram det på fick mig att lysas upp inombords något enormt. Så bra har det aldrig gått på något matteprov! Lite konstigt kan man tycka, med tanke på att det är svårare än tidigare år? 

Vi ska på Big Brother LIVE

YES, that's right. Jag och Linda ska på Big brother LIVE, ett program vi följt ett tag. Jag brukar egentligen inte titta på TV och speciellt inte på program som Paradise hotel eller Big brother, men jag fastnade för det 2012 och sedan dess har jag tittat varje år. Jag klagade på förra årets big brother då det var så jäkla dålig kamera utrustning och studion var ju helt omgjord. Samma sak i år, men värre vad det gäller ljudet i varje fall. Visst är det för att de inte tjänar lika mycket pengar på programmet, läste nyligen i aftonbladet att det är allt fler som slutar titta. Jag hade också ett sådant moment i början, det är ju väldigt färgstarka människor som deltar i år och de är väldigt olika. Men roliga är dem ändå måste jag säga! Tänkte säga lite kort var jag tycker om varje spelare i huset.
 
Isabella är hur underbar som helst. En av mina absoluta favoriter! Jag känner igen mig själv lite i henne när hon biktar sig och irriterar sig på hur de andra hakar upp sig på vissa saker, t.ex. när Elin inte ville vara med i leken. Anna-lisa är en annan spelare som jag tycker om, kanske inte en av mina favoriter än dock. Sedan har vi Lina. Lina var personen som jag fastnade för i början. Tycker om henne än idag, trots att hon kanske inte syns och hörs lika mycket som hon gjorde i början (utgår från avsnitten nu och inte 24/7). Vem har vi mer... Jo, Sasa! Alltså människan är verkligen någon jag skulle kunna tänka mig bli bästa vän med haha. För att vara i hans ålder (42) så tycker jag att han absolut är rätt person för spelet. Vet inte hur många gånger jag skrattat åt att de i huset jävlats med honom. 
 
En annan spelare är Sergio. Alltså människan är så fruktansvärt rolig! Skrattade så himla mycket i början åt när han tog sina illaluktande strumpor och drog det på Sasas täcke bara för att han visste att Sasa är viktig med sin hygien och hur petig han är med sådant. Två andra spelare är Patricia och Troy. Patricia verkar vara en super härlig person. Troy kan jag dock irritera mig på ganska mycket ibland, visst är det ett spel och det gäller att tänka taktiskt men det är inte roligt som tittare att lyssna på hans konspirationsteorier hela tiden, tycker jag i varje fall. Ytterligare två spelare är André och Linnea. Jag har inte riktigt bildat mig en uppfattning om André ännu, mer än att han påminner väldigt mycket om mig själv i vissa situationer. Linnea tycker jag dock är väldigt tillbakadragen, ska bli spännande att se hur hon är som maktspelare (har inte tittat på de senaste avsnitten). 
 
Vi fortsätter, Alexander och Andie. Alexander tycker jag rätt mycket om, och jag bortser från bråken med Elin då jag tycker att det var helt korkat. Själv tycker jag inte att han menade något när han nominerade henne och det hade inget med värderingar eller liknande att göra. Andie däremot tycker jag är rätt rolig. Lite tystlåten men väldigt rolig när han väl deltar i diskussioner.
 
Nu är det bara fyra spelare kvar. Christian tycker jag är rätt mysko fortfarande, vet inte riktigt vad jag tycker om honom ännu. Myrna är hur rolig som helst, klippet där hon är ensam i uppdragsrummet får mig att skratta varje gång. Sedan har vi Sara som påminner lite om mig själv men samtidigt så är det något som gör att hon inte är en av mina favoriter. Kanske blir det en ändring på det snart! 
 
Och sist men inte minst, PUFFEN!!!!!!! Självklart sparade jag det bästa till sist. Alltså människan är hur underbar som helst. Jag hoppas och håller tummarna för att han vinner. Jag struntar fullständigt i vad han gör med pengarna, jag vet i varje fall att vad han än gör med dem så förtjänar han att vinna. Alltså det finns inte ord för hur mycket jag skulle vilja träffa honom i verkligheten och bli kompis med honom. Helt fantastisk!
 
Jag längtar som tusan nu tills jag och Linda åker till Spånga och får uppleva allt i verkligheten. Vi planerar även på att göra ytterligare ett besök vid finalen, om vi nu får plats. Längtar så himla mycket!!