Kashma
Kashma, 18 år.

Höst/vinterskor

Åh vad jag vill ha dessa skor. Eller ja, detta är bara några av de jag vill ha haha. Vad hindrar mig från att köpa dem då? Jo, jag vet för tusan inte vart jag kan hitta dem. Överst på min lista står nog den längst till höger, tycker att stövlarna är sjukt snygga. Två kommer Johnny Bulls stövlarna som många bär på. Näst sist kommer skon längst till vänster (Jimmy Choo stövlar med för den delen) och slutligen de i mitten. Jag letar just nu efter ett par stövlar som inte viker sig, alltså att den fortfarande håller sin form när man går. Johnny bulls stövlarna är ett exempel på sådana skor, men jag tycker att de är något dyra då jag har en tendens att fastna för nya skor och jag vill därför inte spendera en större summa på det. Däremot skulle jag kunna spendera upp till 1000 kr nog. Stövlarna som ni ser längst till höger fanns att köpa hos Bianco förra året, i år har jag inte sett dem någonstans =(

Join me on GTA 5

Fick ett mejl här om dagen, inget namn angivet. Blev väldigt upprymd måste jag säga, personen frågade efter mitt GTA namn då denne ville spela med mig! Så därför tänkte jag att jag kunde göra ett inlägg om detta ifall att det är fler som vill haka på! =) Mitt PSN namn är Kashmaa, så det är bara att lägga till!

Vissa människor...

Vissa människor får en att verkligen tänka till ibland. Nyligen träffade jag en hel del nya människor på GTA och jag tar alltid emot folk med öppna armar. Spelar ingen roll om det bara är över ett spel, jag behandlar dem som om de skulle stå bredvid mig i verkligheten. Något som var nytt var att dessa människor var runt 30 och uppåt. Jag kom nära två av dem. Vi spelar, har roligt tillsammans och för min del är det bra så. Visst kan jag tycka att 30/40 åringar är EXTREMT attraktiva, men det betyder inte att jag kan tänka mig ha ett förhållande med någon som är 22 år äldre än mig själv. Därmed skulle jag inte heller kunna tänka mig ha ett förhållande med den här killen som har börjat utveckla ett visst beteende. Tror nog att han börjar bli allt för besatt. Det är skillnad på att bli förälskad och att vara besatt av någon. Jag kan själv erkänna att jag har upplevt båda. Jag har både varit kär och besatt av någon, inte på en och samma gång dock. Hur är man då när man är besatt av någon enligt mig? Jo man är riktigt klängig, vill veta precis allt om personen och övervakar vartenda steg denne tar, hakar upp sig på småsaker, och ska hela tiden veta precis allting. Men det gör man väl när man är kär och tillsammans med någon också, kanske du tänker. Det är stor skillnad på att tala om för någon vad man gör och att hela tiden känna sig tvingad till att tala om för någon vad man håller på med och att man hela tiden ska vara social med personen. 
 
Tänk vad många omedvetna signaler man sänder ut, tydligen har jag själv fått honom efter bara några dagar att tro att det kommer att bli något mellan oss. Är det något jag finner oattraktivt så är det när någon kastar sig på en och förväntar sig att man ska göra samma sak tillbaka. Jag menar, jesus människa, GIVE ME SOME SPACE haha.