Kashma
Kashma, 18 år.

Tjugotre

I lördags fyllde min syster 23 år! Själv åkte jag dit vid midnatt på fredagen och sov över där då jag tyckte att det vore mycket skönare att fixa allt där istället. Så tillsammans gjorde vi hallonpannacotta (jag är usel på sådant så hon stod för det mesta), en chokladtårta och sedan köpte mamma med sig en prinsesstårta också. Alla var samlade och firade henne. Mot kvällen blev det Grekens och herregud vilken god mat det var. Jag är numera förälskad i bearnaisesås (eller hur det nu stavas). Tidigare har det varit "Det är helt OK" men nu tog jag verkligen slut på hela skålen haha. 
 
I helgen skedde också en olycka och därför har det varit svårt att hinna med att plugga, blogga och hjälpa till hemma. Tuff period just nu, men det går över snart. 

Samhällskunskapsprov

Jäklar vad stressigt det var under det här provet. Förmodligen det stressigaste provet jag någonsin skrivit. På 60-70 minuter lyckades jag granska två artiklar som enligt mig var svåra att förstå, speciellt den andra samt få ner nästan 1500 ord. Det var jävligt stressigt kan jag säga och jag tror inte att jag är ensam om att tycka det. Fy tusan vad jag aldrig vill skriva ett sådant prov igen... 

Fifty shades serien

Titta vad jag fick i födelsedagspresent av Johanna för en vecka sedan =) Eller ja, detta var en av de presenter jag fick av henne. Herregud så glad jag blev! Nu har jag alla böcker i serien! Jag har däremot inte läst ut trean ännu då jag har varit upptagen med annat, förhoppningsvis läser jag ut den snart!