Kashma
Kashma, 18 år.

Stress stress stress

Nu är jag inne i tredje veckan på min fotokurs och jag måste säga att än så länge går det väl sådär. Jag har fastnat på en uppgift där jag ska analysera bilder utifrån olika fotografiska genrer och det är rätt svårt måste jag säga. Deadline är om tre dagar och sen måste jag hinna ikapp med alla instuderingsfrågor också inför slutprovet nästa vecka. Att jag har prov nästa vecka känns helt overkligt - jag är liksom klar med kursen efter fyra veckor?! Jag håller tummar och tår för att jag lyckas med slutprovet också!

Dessutom har jag fått många punkter avbockade på min att-göra-lista och för tillfället prioriterar jag ett nytt jobb. Jag gick från att vara ganska hård på den punkten till att fundera på om jag verkligen vill stanna kvar på deltid. Hur det blir på jobb punkten återstår att se eftersom jag har sökt till en del som återkommer inom kort förhpppningsvis. Redan på torsdag har jag en jobbintervju som jag är ganska nervös inför då jag måste prata engelska. Jag talar dock språket flytande så det bör inte vara några problem :)

Sedan har jag och J ÄNTLIGEN(!!!) fått ett möte inbokat med banken - 12 september (på min födelsedag) kommer vi ta vårt första steg i "jakten på en bostadsrätt"! Då får vi förhoppningsvis svar på alla våra frågor och sedan kan vi börja förbereda oss inför nästa steg som troligtvis blir att ansöka om ett lånelöfte.

Övriga kommande höjdpunkter är först och främst min födelsedag som närmar sig! Dessutom åker vi på jublieumresa till Vaxholm Kastellet med jobbet på lördag där vi ska delta i någon fångarna på fortet liknande lek. I veckan bör jag och J även få svar från Transportstyrelsen - J ansökte om handledarskap för att få övningsköra med mig då vi spenderar en hel del tid tillsammans. Förhoppningsvis går den igenom för då kommer jag troligtvis ha körkortet mycket tidigare än planerat. Jag är färdig med alla delar och behöver egentligen bara ut och köra lite mer än vad jag gör nu samt plugga teori. Just nu fokuserar jag på fotokursen så det blir inte så mycket körkortsteori för tillfället.

Bild på J från några månader sedan när vi skulle få undan all tvätt (vi var duktiga även denna helg och köpte en ny dammsugare och tvättade en del). Då var det tydligen mycket roligare att krypa in i tvättkorgar (som han inte kunde komma ur på egen hand) och sticka huvudet in i torktumlare och tvättmaskiner. Tog ett bra tag tills vi kom iväg kan jag säga....

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: