Kashma
Kashma, 18 år.

Nyårsafton

Nyår var absolut mer än lyckad om jag får säga det själv! Först vill jag dock nämna att jag som person är väldigt annorlunda beroende på vilka personer jag är med. Med mina vänner är jag en galen typ som kan gå hur långt som helst (eller nja, inte riktigt, jag sätter en gräns också förstås), medan jag med familj och andra är väldigt lugn av mig och tillbakadragen. Jag trivs att vara både galen och tystlåten om jag ska vara ärlig, det är liksom raka motsatsen till varandra men det beror som sagt också på vilka jag är med. 
 
På nyår var jag mer tillbakadragen än vanligt, förmodligen för att jag var med människor jag inte träffar så ofta. Vi var bjudna på middag, och efter middagen körde vi MIG som kortfattat handlar om att man ska vara så allmänbildad som möjligt. Jag måste nog säga att jag överträffade mina förväntningar, kunde mycket mer än vad jag trodde att jag skulle kunna. Dessutom vann jag och personen som jag var i lag med (förmodligen för att han kunde alla sina frågor haha). Vi körde även ett quiz som handlade om saker som hade hänt under 2015. Vi låg etta ett väldigt bra tag, men tappade ledningen när det handlade om Kim Kardashian och liknande.... (Skvaller med andra ord)
 
Sedan var André Zuniga även där och spelade piano och sjöng hela kvällen, hur mysigt som helst! Minns när jag gick i högstadiet, då var det ju tjejer som sprang runt och hade hans namn i pannan.. Själv var jag inte direkt något fan, men efter nyår måste jag säga att han faktiskt har en väldigt bra röst! Låten som spelades ett X antal gånger under kvällen var hans senaste singel "Din jävla tjej" och jag lyssnade precis på den på youtube och måste kommentera att den var mycket bättre i verkligheten. För det första lät hans röst mycket bättre och för det andra var den mer "romantisk".
 
Till låten så "tvingades" jag upp för att dansa med tre av min systers vänner, och jag kan ju lugnt säga att jag inte är alls så dålig på att dansa som jag tidigare trott haha. Jag är väldigt klumpig av mig och lyckas alltid göra bort mig på ett eller annat sätt, men TACK OCH LOV att jag inte gjorde det den här gången. Hade ju kunnat dansa mycket mer men mina ben gjorde så fruktansvärt ont efter att ha varit i kylan i klackskor...
 
För övrigt så vill jag bara nämna att människorna jag träffade på nyår var helt jäkla fantastiska, trodde aldrig att jag skulle få se den sidan av folk. Jag kände mig rent av som en prinsessa hela kvällen och så som jag blev behandlad har jag aldrig upplevt förr. Till exempel gick Jocke upp och hämtade vatten till mig när jag var på väg upp för att hämta vatten själv, stängde balkong dörren när jag var kall, tog bort snön framför mina fötter samtidigt som jag gick/stod upp vid klockslaget så att jag inte skulle få snö på fötterna och en hel del annat. Och Oscar som jag fick hålla i hela kvällen för att undvika några olyckor haha. Helt fantastiska!
 
Det enda som var mindre bra med dagen var att jag mådde illa och kunde knappt få i mig något. Idag kunde jag äntligen äta igen efter fyra dagar, tror att jag börjar bli sjuk eller något. Därför blev jag också lättare påverkad av alkoholen under kvällen och när vi kom hem sex på morgonen och skulle lägga oss höll jag på att spy flera gånger... Dagen efter slapp jag en baksmälla så det var ju fördelen med att må illa dagen innan. På tal om det, hur konstigt är inte det att jag alltid upplever min baksmälla INNAN jag går och lägger mig? För jag har ju varit väldigt påverkad ett antal gånger och varje gång så mår jag hemskt precis innan läggdags och dagen efter så är jag på toppen humör?
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: