Kashma
Kashma, 18 år.

Jag ska flytta ut!

Bildkälla
 
Listan på saker att göra blir bara längre och längre för varje dag som går... Men det är samtidigt mycket som blir avbockat. På sistone har jag faktiskt bockat av många stora saker och mycket har hänt under de senaste dagarna. FÖR DET FÖRSTA(!) så ska jag flytta ut snart!!!! Hur jäkla sjukt är inte det? Jag menar, FLYTTA UT!!! Att packa lådor fulla och att lämna ett helt rum tomt. Det är sorgligt, men ett stort första steg in i vuxen livet (vad man nu ska klassa som vuxen är oklart). Detta är något som är bestämt och nu är inte långt kvar och paniken växer varje dag! Ska bli så himla roligt!
 
FÖR DET ANDRA(!) fick jag svar från skatteverket idag samt ett jobb jag hade sökt till och som jag verkligen verkligen ville få anställning hos. Jag var på intervju för en vecka sedan där vi intervjuades först i grupp och sedan enskilt. Och vet ni vad? Efter min utbildning 14 augusti är jag ANSTÄLLD! Världens bästa fredagsnyheter kan jag lugnt säga! Så numera har jag två fantastiska jobb skulle man kunna säga. Dessutom fick jag tillåtelse från skatteverket att ändra mitt mellannamn så där fixade jag ytterligare något som hade krånglat. Jag måste säga att det är både hemskt och roligt att ha mycket ansvar - att få växa upp är något underbart men samtidigt väldigt läskigt och nytt. För mig som har USELT minne så är det bara jobbigt att komma ihåg allt och en kalender har aldrig riktigt varit något för mig... Kanske dags att tvinga mig själv använda en?
 
En sista sak som jag måste fixa inför hösten är körkortet sedan kan jag lugna ner mig ett tag i varje fall. Kanske byter jag mitt första jobb i slutet av året och det är inte för att jag vantrivs utan det finns andra anledningar bakom som egentligen inte bör vara några problem om de väljer att ändra detta. En sak är säker och det är att jag har två jobb i höst oavsett vad som än händer. Att få ta körkort är ett stort plus för mig när jag flyttar hemifrån och därför vill jag få det avklarat så fort som möjligt när jag ändå har tiden. 
 
(Besökte även banken idag med J och fixade ett nytt konto! WOHO!!!!!! Ett steg närmare flytt :D)
Postat av: Anonym

Åh ska också flytta snart!
Man blir så otålig, vill ju flytta nu!

Svar: Men ellerhur!!! Samtidigt känns det helt sjukt att man ska lämna ett helt rum tomt hemma. Så många känslor på en och samma gång!

2016-07-22 - 23:39:48
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: