Kashma
Kashma, 18 år.

Den senaste månaden

Äntligen lov! För att sammanfatta månaden som har gått så finns det inte mycket mer att säga än att det har varit mindre stressigt än vanligt, men jag har ändå känt mig så sjukt utmattad. Ofta kändes det som att jag sov mentalt, men att min kropp var vaken. Ett rätt konstigt tillstånd om jag får säga det själv. Men den senaste veckan har det börjar släppa, äntligen får jag känna hur det är att faktiskt vara människa igen haha.

För övrigt så har jag spenderat mycket tid åt J och vänner. Det märks verkligen hur social jag har blivit sen efter nyår! Och det är skönt för nu upplever jag att mycket positivt har skett i min hjärna. 

Jag ska även göra ett inlägg inom kort med rubriken "Hatar du mig så hatar du dig själv". Håll utkik!!!!!!!

Marissa Carter - Cocoa brown DARK

Beställde för drygt en vecka sen en brun utan sol från Lyko.se och jag fick hem produkten idag. Självklart kunde jag inte hålla mig, så jag gick in i duschen och skrubbade hela kroppen så fort jag kom hem. Jag var dock inte så noggrann utan jag ville bara egentligen göra det lite fort för att se hur det skulle bli. Och jag kan bara säga att detta är en produkt jag kommer köpa betydligt fler gånger! Alltså jag känner mig så brun och fräsch! Luktar gott och det var så lätt att applicera. Den enda nackdelen jag kan komma på är att jag och J fick kämpa för att få upp tejpen runt locket haha... Så det är nog den enda nackdelen jag kan komma på i varje fall! Jag har haft min på i lite mer än en timme just nu och planerar att låta det vara på i två till innan jag tvättar av det (jag har den mörka, DARK). Rekommenderar den verkligen om ni är nybörjare som mig. Jag kikade runt mycket på nätet och var osäker på om man verkligen skulle få så fina resultat som folk skriver. Och jag kan lugnt säga att man får det! Mina bilder blev inte så bra, tycker det ser mycket bättre ut i verkligheten!
 
Första bilden är när jag precis hade smetat in produkten, andra bilden är strax efter, och tredje bilden är ca 20-25 minuter efter! Tog dessvärre ingen före bild.... Men jag kan säga att jag var betydligt ljusare, vilket ni kan se lite på andra arm bilden!

Pistolskytte

Nu är det nästan en hel månad sedan jag bloggade. Varför? Jo för att jag är så himla upptagen på sistone att jag knappt vill sova! Månaden kan sammanfattas med orden: glädje, stress och helt enkelt en hel del att hinna med. För att uppdatera er så går det framåt på alla håll just nu, skolan går minst lika bra som förra terminen trots att det känns lite tufft nu i slutet när man är trött, och "jobbet" jag har vid sidan om (att göra hemsidor) går lika bra just nu. Har fullt upp även med att fortsätta på min egen hemsida..
 
Men hur som helst, tänkte berätta om gårdagen. Jag har fått höra att jag inte fick planera in något till 5 mars, för då skulle jag få en överraskning av J. Så runt 9 tiden blev jag hämtad, och vi åkte tillsammans mot Stockholm. Jag visste fortfarande inte vad det var när jag satt i bilen, och väl framme så kände jag igen namnet på företaget men jag visste inte i vilket sammanhang jag hade stött på namnet. Så där satt jag i passagerarsätet, helt frustrerad för att jag ville veta men samtidigt ville jag inte veta än! Fem minuter innan vi skulle gå in så fick han min tillåtelse att berätta vad det var. Och vad var det? PISTOLSKYTTE SÅKLART! Det var ju det jag pratade om att jag ville göra på min födelsedag förra året, men det blev inte av för att det var flera som inte hade fyllt 18 än då. Och nyligen gjorde vi en "måste-göra-innan-vi-dör"-lista tillsammans och sedan blev jag tillfrågad vilket av aktiviteterna som jag prioriterade högst och ville göra iår. Jag har för mig att jag sa pistolskytte och att segelflyga. Men tydligen hade J funderat på detta innan listan, och när listan formades så var det ett säkert beslut. 
 
Vi fick prova fem olika vapen - PPK, GSG, glock, colt asg & magnum. Jag var rädd för att göra fel, men jag kan ju säga att jag gjorde väldigt bra ifrån mig för att det skulle vara första gången. Dock var det lite svårt att veta hur jag skulle göra för att sikta rätt. Roligt nog så hade jag skjutit på J's tavla också HAHA! Och medan J fokuserade på att skjuta på bröstet/i mitten så hade jag omedvetet siktat på huvudet. Så mina skott var mer vid huvudet, men jag hade lyckats med ett skott i knät också. Alltså verkligen något jag skulle kunna göra igen, helt utan tvekan! Tusen tack för detta <3
 
På vägen hem blev det en hel del gulbilande med tanke på hur många taxin det finns i Stockholm. Varje gång vi såg en bil skulle J skrika sjukt högt och skrämma skiten ur mig.. Men det blev en hel del skratt i varje fall! Sen så gjorde vi pannkakor och var sjukt barnsliga i flera timmar innan vi fick besök. Kuddkrig och kittlande var något som höll på i typ en halvtimme. Vi båda skrattade en hel del kan jag säga! Jo juste, jag fick klippa hår också för första gången i mitt liv! Jag kan ju lugnt säga att jag kommer att få göra om det. Det blev sjukt bra, mycket bättre än vad jag hade trott att det skulle bli. Så jag är stolt över mig själv måste jag säga!