Kashma
Kashma, 18 år.

Pistolskytte

Nu är det nästan en hel månad sedan jag bloggade. Varför? Jo för att jag är så himla upptagen på sistone att jag knappt vill sova! Månaden kan sammanfattas med orden: glädje, stress och helt enkelt en hel del att hinna med. För att uppdatera er så går det framåt på alla håll just nu, skolan går minst lika bra som förra terminen trots att det känns lite tufft nu i slutet när man är trött, och "jobbet" jag har vid sidan om (att göra hemsidor) går lika bra just nu. Har fullt upp även med att fortsätta på min egen hemsida..
 
Men hur som helst, tänkte berätta om gårdagen. Jag har fått höra att jag inte fick planera in något till 5 mars, för då skulle jag få en överraskning av J. Så runt 9 tiden blev jag hämtad, och vi åkte tillsammans mot Stockholm. Jag visste fortfarande inte vad det var när jag satt i bilen, och väl framme så kände jag igen namnet på företaget men jag visste inte i vilket sammanhang jag hade stött på namnet. Så där satt jag i passagerarsätet, helt frustrerad för att jag ville veta men samtidigt ville jag inte veta än! Fem minuter innan vi skulle gå in så fick han min tillåtelse att berätta vad det var. Och vad var det? PISTOLSKYTTE SÅKLART! Det var ju det jag pratade om att jag ville göra på min födelsedag förra året, men det blev inte av för att det var flera som inte hade fyllt 18 än då. Och nyligen gjorde vi en "måste-göra-innan-vi-dör"-lista tillsammans och sedan blev jag tillfrågad vilket av aktiviteterna som jag prioriterade högst och ville göra iår. Jag har för mig att jag sa pistolskytte och att segelflyga. Men tydligen hade J funderat på detta innan listan, och när listan formades så var det ett säkert beslut. 
 
Vi fick prova fem olika vapen - PPK, GSG, glock, colt asg & magnum. Jag var rädd för att göra fel, men jag kan ju säga att jag gjorde väldigt bra ifrån mig för att det skulle vara första gången. Dock var det lite svårt att veta hur jag skulle göra för att sikta rätt. Roligt nog så hade jag skjutit på J's tavla också HAHA! Och medan J fokuserade på att skjuta på bröstet/i mitten så hade jag omedvetet siktat på huvudet. Så mina skott var mer vid huvudet, men jag hade lyckats med ett skott i knät också. Alltså verkligen något jag skulle kunna göra igen, helt utan tvekan! Tusen tack för detta <3
 
På vägen hem blev det en hel del gulbilande med tanke på hur många taxin det finns i Stockholm. Varje gång vi såg en bil skulle J skrika sjukt högt och skrämma skiten ur mig.. Men det blev en hel del skratt i varje fall! Sen så gjorde vi pannkakor och var sjukt barnsliga i flera timmar innan vi fick besök. Kuddkrig och kittlande var något som höll på i typ en halvtimme. Vi båda skrattade en hel del kan jag säga! Jo juste, jag fick klippa hår också för första gången i mitt liv! Jag kan ju lugnt säga att jag kommer att få göra om det. Det blev sjukt bra, mycket bättre än vad jag hade trott att det skulle bli. Så jag är stolt över mig själv måste jag säga!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: