Kashma
Kashma, 18 år.

Följ med på en händelserik resa till USA!

 Inför företagsstarten kommer en resa till USA anordnas där totalt 16 personer kommer att kunna följa med. Resan riktar sig främst mot blivande kollegor och foto-intresserade men vi välkomnar även övriga som vill uppleva en helt ny värld. Vi kommer att besöka många olika platser, bland annat Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon och Death Valley och spendera våra nätter vid närliggande hotell/motell. En hel del resande innebär också att vi kommer att hyra bilar för att ta oss fram till de olika platserna.

Följ med mig och 15 andra på en fantastisk händelserik resa nästa år! Du behöver inte några förkunskaper inom foto eller något annat område för att kunna följa med utan det enda som vi kräver är en vilja att lära känna nya människor och upptäcka en helt ny värld full av nya möjligheter.

Låter detta intressant? Skicka iväg ett mejl till resor@kashmaizat.se och skriv en kort förklaring till varför du vill följa med! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller! OBS! Mer detaljerad information kommer vara tillgänglig efter intresseanmälan. 

OBS! Vi bokar all-inclusive och därför kommer resan att kosta ca 20 000:-/person.

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: