Kashma
Kashma, 18 år.

Locktång och plattång

Det blir tyvärr inte så mycket bilder när jag mobilbloggar (som jag ofta gör nu för tiden) eftersom jag har problem med vissa funktioner i appen... Så jag hoppas att det går bra ändå. För nu har jag lite tips att dela med mig av.

I över ett år har jag gått runt och sagt att jag ska köpa en locktång. Numera bor jag knappt hemma heller så en hårfön och en plattång har jag varit i behov av i snart ett år också. Så i måndags fick jag nog och bestämde mig för att faktiskt ta tag i saken för en gångs skull. Mitt hår har blivit HELGALET på sistone. Det är riktigt torrt och behöver verkligen klippas jättemycket då det är superlångt och slitet och jag är så himla trött på att få stå och borsta håret i typ 20 minuter varje dag för att få ut stora hårtussar som är hemska. Alltså nej då pratar jag inte om att det har gått ihop lite utan alla som ser det tappar hoppet och en gång så bestämde sig min syster för att klippa av hela så att jag hade ojämna hårslingor. Ja, så frustrerande är det och här om dagen var det RIKTIGT illa. För det gick inte att få ur och jag blev helt tokig.. Till slut samlade jag mig och fick ut det men då hade jag rivit bort halva mitt hår också.. så nej! Det går inte att ha det såhär och det behöver klippas inom kort. Helst imorgon om jag får bestämma. Men frisören jag klipper mig hos vägrar tydligen lyfta på luren och svara så jag väntar fortfarande på henne eftersom hon är bäst! Kommer aldrig våga låta någon annan klippa av flera centimeter för det har jag erfarenhet av och jag är inte direkt för negativa förändringar...

Hur som helst! När jag ska ut och äta middag eller hälsa på familjen eller liknande tvingas jag alltid sätta upp håret och det känns verkligen inte bra. Det känns som att jag lika gärna kan gå med en sopsäck över huvudet för jag känner mig inte bekväm. Vad jag känner mig bekväm i är ett hår som inte sticker åt alla möjliga håll. Ja det låter säkert som att jag kanske är helt dum i huvudet som är så fixerad vid det här men det går inte att släppa. Så jag köpte en locktång från Philips som suger in håret och bildar en lock. Den var rätt dyr men helt klart värd pengarna för den är GRYM! Jag har långt hår och folk har alltid sagt att dom är jätte dåliga men jag tycker att det funkar alldeles galant på mig. Locktången jag köpte heter Philips HPS940/00 ProCare Autocurler har jag för mig. Köpte den på media markt för 990 kr så det är bara att kolla upp den där ifall ni letar efter en bra locktång.

I samband med att jag köpte locktång så köpte jag även en plattång för förr eller senare skulle jag köpa det. Det blev en GA.MA CP1 LASER ION TOURMALINE som finns att köpa på lyko (jag beställde från Hairsale för att den inte fanns i lager just då) för 749 kr. Min mamma har den och jag har aldrig haft några problem med den när jag har använt den. Så nu är den på väg hit!

En sista hårpryl som jag behöver är en hårfön men det är jag inte i så stort behov av än då jag alltid låter håret lufttorka. Men nu när vi rör oss mot kallare breddgrader så kan jag inte gå ut med blött hår för då väntar en förkyldning en timme senare..

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: