Kashma
Kashma, 18 år.

leeeeegend of the seeker !

halllooojj :)) Idag så vaknade man 13:20. Jag hade tydligen pratat i sömnen imorgse, kommer inte ihåg ett skit haha. Mamma har reklamerat mina skor, och hon hade sagt till mig imorgse: kashma jag ska reklamera dina skor och jag hade svarat: okej, och somnat om. HAHHAHAHAHA kan inte minnas att ja har sagt något sånt. I fredags var de sämsta dagen någonsin haha. Hade svenska prov........ och det gick som helvette !!!! fast en sak var bra faktiskt hhihiih, sofia har bytt till samma b-språk som mig så nu slipper jag sitta ensam 3 gånger i veckan som motsvarar 120 minuter per vecka !!

Har kollat nu klart på hela säsongen av legend of the seeker, har sätt 5 avsnitt bara idag. Sista avsnittet kommer på tv nästa vecka fast nu har jag redan sätt den =)) Ett bra slut blev det... fast jag fick damp när han dog hahahaha trodde inte att han skulle leva igen ;PPPP

Har varit på stan idag och köpt nya skor.... gillar inte dom -.- var tvungen att ta några för annars har ja inga vinterskor att gå till skolan i imorgn..... skorna e skit fula men aja va ska man göra ..


Bilder från slutet av legend of the seeker avsnittet =)

awwwww!