Kashma
Kashma, 18 år.

Att säga adjö

Halloween middagen igår var ju hur lyckad som helst! Dagen började givetvis med att jag och Johanna träffades runt tolv, gick runt i stan, käkade på donken, åkte ner till gränby för att leta efter halloween masker samt för att köpa en choklad roulette. Allt det tog alltså mer tid än väntat, och när vi väl var framme hos henne så hade vi drygt en timma på oss att fixa allt(!!!) och som tur var att vi hann med i princip allt som stod på schemat. 
 
Runt fem var alla här, och efter en liten rundtur i huset och lite gullegull med Astor (Johannas katt), så satte vi ner och åt av den goda tacokycklingen som jag hade lagat! Efter det så kollade vi på en "skräck" film som för den delen var den tråkigaste skräck filmen jag någonsin sett, Morris (andra Johanna) var nog den enda som var lite rädd haha. Filmen som sågs hette alltså insidious 2 tror jag, och efter det såg vi även Rec/Rec 2 men alla var så jäkla trötta på filmtittandet så folk ägnade sig åt att ta selfies istället. Jag och jossi satt däremot och skrattade åt varandra, vet inte riktigt om vi visste åt vad, men flummigt var det i varje fall! 
 
Efter filmen så kom Klara(!!!), och då gick vi alla nio ner i källaren där Johanna hade gjort om, och där körde vi lekar som bland annat "Jag har aldrig ..." och "pek-leken". Allt gick bra, tills kattfan hade smygit sig under sängen bredvid mig, och från ingenstans så är det något som attackerar min hand från sidan (ingen såg honom, man såg bara hans tass när han rörde glaset) och det resulterade i att jag hade cola över hela mig.... Måste erkänna att nu i efterhand så var det ganska kul ändå, jag säger ju att katter har något emot mig, ni tror mig inte!
 
Dessvärre kunde inte alla sova över, utan det blev bara jag och Klara som tillsammans med Johanna sov i källaren. Jag och Johanna läste upp några sidor för Klara ur böckerna som vi skriver, och efter det så blev det lite annat snack innan vi slockande. Super härlig kväll och verkligen mer än lyckad!
 
(Och ja, det blev väldigt många inlägg angående just denna fest, men det beror på att jag tog över 200(!!!!!!) bilder igår med min mobilkamera. Slog nog rekordet genom alla tider tror jag..)
 
Sidenote: Johanna sitter och visar på bilderna ovan hur barn kommer till med hjälp av hennes hemmagjorda marshemellowspöken(?)