Kashma
Kashma, 18 år.

Interpool

Igår blev det en hel del oväntade beteenden från min sida. Först och främst hade jag och Johanna bestämt oss för att inte träffas och istället julmysa en annan dag, och sedan var vi även inställda på att göra klart en uppgift idag istället. Mot fem tiden ändrade vi oss och försökte komma igång men det slutade med att vi bestämde oss för att spendera kvällen hos Linda och därefter dra ut på krogen. 
 
Johanna var hos mig efter 2(?) timmar och vi åkte till Linda, och där var vi tills ungefär 10-tiden. Ja vad hände inte där... Jag shottade vodka tydligen, och blandade cider med vodka och Xide och jag vet inte vad?! Konstigt nog så var jag inte ens påverkad efter det, och ja, jag finner det konstigt då jag inte har druckit mer än ett glas Rosé vin på två år! När vi lämnade Lindas lägenhet så fick vi syn på en hare och jag började springa efter den (av någon jäkla anledning?) och kom tillbaka och sa: "Jag är inte full". 
 
Först blev det ett stopp vid BJ, därefter UN!CO (Linda och eve era jävlar, jag försvann i två minuter och hittade er någon annanstans när jag trodde att ni var på toa) och till slut Interpool. Jackan skulle in i garderoben och alla var samlade, utom Linda som var spårlöst försvunnen. Någon minut senare såg vi henne i baren med en hippie (jag kommer från och med nu kalla honom detta). Sedan började han klänga sig fast vid oss och efter att jag hade köpt mig en drink gick jag för att sätta mig ner. Självklart följde han efter, vore ju dumt att tro att han inte skulle göra det! Vi hade en intensiv debatt som pågick mellan oss, dock låg det ett dolt budskap i vad han försökte säga så jag ifrågasatte honom och fick honom att inse att han inte var bättre än någon annan människa (TOG ÅR DOCK). Tydligen sände jag ut andra signaler också, för han frågade om mitt beteende var ett resultat av att jag egentligen ville att han skulle bjuda på en drink. Självklart sade jag nej, MEDAN min kära vän bredvid mig viskade och sa att jag skulle ta emot den?! 
 
Medan vi förde denna diskussion emellan då så petade han ett X antal gånger på mina knogar (jag hade mina händer placerade på bordet) och jag försökte att undvika att reagera. Han gick och köpte sig själv en drink och från vad jag minns nu i efterhand så försökte jag hindra honom från att sätta sig ner på stolen igen genom att säga "VÄNTA! INNAN DU SÄTTER DIG NER..." men istället för att lyssna valde han att låtsas som att han inte hörde (vilket han faktiskt gjorde). När han sen satte sig ner så frågade han mig vad jag sa, samtidigt som han la sin hand på min. Vad var min reaktion? Jo jag drog bort min hand samtidigt som jag hade kvar den på bordet (JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV!). Precis efter det bad jag honom att lämna vårt bord genom att säga "Skulle du kunna gå härifrån?". Han frågade mig om det var det jag verkligen ville och ja, tro mig det var inget sätt att "leka svår på" utan han hade någon skruv lös. Som person är jag väldigt bestämd och ärlig när jag är nykter, men jag tror att den sidan stärks extra mycket när jag är berusad haha. Jag fick även höra att jag blir kärleksfull, glad och pratsam till en okej nivå efter så mycket alkohol som jag fick i mig igår (vilket enligt mig var rätt mycket för att inte bli full). 
 
Efter interpool cravade jag McDonalds hotwings så det blev nattmat också. Tror att jag råkade säga något konstigt till kassören.. Hur som helst! Slutsatsen av kvällen får bli att det är numera bekräftat att Kashma inte är någon partypingla, utan mina gränser dras vid att dricka och göra bort mig på ett dansgolv. 
Postat av: OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen

Shotta slutar aldrig bra...

2015-12-25 - 01:43:06
Blogg/hemsida: http://www.kaffedrickare.blogg.se
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: