Kashma
Kashma, 18 år.

Hatar du mig hatar du dig själv

Bilden är då helt av orelevans men den får duga! Det är en screenshot från en video jag och Johanna spelade in, kanske kommer den upp på bloggen någon dag!
 
Alltså vad tiden flyger iväg! Det är redan april! DET ÄR REDAN APRIL!!!! Hur sjukt är inte det? Det var 13 dagar sedan som jag skrev mitt senaste inlägg. Känns snarare som igår. Men nu ska jag i varje fall skriva inlägget som jag lovade i det förra!
 
Många, inklusive jag själv, blir väl på dåligt humör någon gång ibland - vilket är inget annat än mänskligt. Vissa säger då att de hatar folk, medan andra säger att de hatar folk annars också. För många år sedan nu brukade jag få många kommentarer på min blogg från anonyma personer som skulle skriva en massa dumt. Med tanke på att jag var ca 12-13 år så tog jag åt mig en del, men samtidigt förstod jag att det bara var fega människor bakom skärmen. Så skulle dom aldrig våga säga annars. Roligt nog har jag fått gå fram och konfrontera många personer som har sagt en massa dumt om mig, och varje gång så har dom dragit sig tillbaka och skämts över sitt beteende. Vilket jag verkligen uppmanar fler till att göra om ni vet vem som ligger bakom! SKÄMS på er fegisar - kan ni inte stå upp för något ni säger eller skriver så är det lika bra att inte skriva det eller hålla käft!
 
Ytterligare ett annat exempel är folk som pratar skit om andra. Jag har pratat skit om andra. Gjorde jag någon en tjänst? Svaret är förstås nej. Förlorade jag något på det? Ja, jag fick mig själv att se dålig ut. Vet ni varför? Jo för att om du pratar illa om andra människor så säger det mycket mer om dig än om personen som du pratar illa om. Att du ens lägger ner tid på att prata om personen betyder att det uppenbarligen finns någonting som den personen har som du själv saknar. Och människor som säger att dom hatar eller avskyr en annan människa starkt (utan att personen riktigt har gjort något) hatar/avskyr egentligen sig själva. Tänk dig att du är en glad och positiv person, då lägger du inte ner din energi på att prata illa om andra ellerhur? Men mår du snarare dåligt själv, kanske avskyr du något med dig själv, så kommer du också att börja hata på andra för att du själv mår dåligt. Så innan du börjar prata illa om andra som inte har gjort dig något, tänk då på hur du får dig själv att framstå och hur du egentligen avskyr dig själv!
Postat av: Anna

Härlig blogg!

2016-04-09 - 14:49:07
Blogg/hemsida: http://annahermanson.blogg.se
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: