Kashma
Kashma, 18 år.

Framtida inköp?

Jag är så konstigt trött mentalt och allt jag vill göra är att sova. Men att sova på dagtid har tyvärr blivit en vana på sistone och därför försöker jag bryta mönstret... Idag har jag i varje fall fått mer saker avklarade. Efter jobbet tog jag tåget och fick äntligen skriva på ett anställningsavtal... Jag var på intervju 13 juli och en vecka senare fick jag veta att jag hade gått vidare och skulle komma på utbildning 14 augusti. Snart har det gått två månader och jag är ännu inte redo för att jobba och felet ligger tyvärr på deras sida.. Efter att jag skrev på papper idag (har skrivit på över 15 papper och skickat in 6 kanske) så får jag höra att det även kunde vara problem med inloggning och liknande men det bör vara fixat på tisdag nästa vecka förhoppningsvis. SUCK säger jag bara. Det har gått två månader snart och ett företag som är så stort, så himla omtalat och så himla känt borde ju ändå ta tag i sina nyanställda? Väl igång tror jag inte det kommer bli så svårt, men det kommer ju ta ett tag innan jag får börja jobba verkar det som..

I veckan har jag och J även haft över 10 mäklare som har ringt. Nio stycken ska komma nästa vecka och övriga två som vi har kontaktat har inte hört av sig ännu. Vi försöker få in alla på en och samma vecka så att vi slipper städa flera gånger och så får man det även överstökat på en och samma vecka. Syftet med att boka muntliga möten med så många olika mäklare är för att vi vill att J får det bästa för sin lägenhet. Olika mäklare är olika skickliga och vi vill därför inte nöja oss med första bästa utan det är bättre om vi träffar olika och sedan får J bestämma sig för vilken som känns bäst. Jag tänkte att jag även kan försöka recensera detta senare - kanske ska någon av er sälja eller köpa lägenhet och då kan jag försöka ge tips utifrån hur vi upplevde det.

Vi har kikat på inredning också - främst på sängar och soffor. Förhoppningsvis kommer vi inte behöva byta soffa eftersom jag tycker att den J har är hur fin som helst! Men ett större vardagsrum kan kräva en större soffa också tyvärr... Sängen vi kikade på kan ni se nedan. Rent utseendemässigt tycker vi att den är fin, men sedan gäller också att madrasserna är ryggvänliga. Annars tror jag faktiskt att vi kommer gå något i stil med den ni ser! Temat är väl att få det så "hotellaktigt" som det bara går. Ljusa färger och stilrent helt enkelt!