Kashma
Kashma, 18 år.

Fångarna på kastellet

I lördags var vi på äventyr i Vaxholm med jobbet och det blev en riktig succé! För det första kändes det verkligen som att man var med i den riktiga versionen av fångarna på fortet och för det andra så var det super härligt att få lära känna sina kollegor. När vi är ute och jobbar så träffar vi aldrig varandra och därför har vi ingen aning om vilka de andra är som jobbar på företaget. Att få hitta på något tillsammans var därför jätte roligt, speciellt när det är en aktivitet som jag tycker är sjukt rolig.

Alla fick tröjor i färgen orange eftersom företagets logga är i den färgen. Sedan blev vi även uppdelade i tre olika lag (vi var över 20 pers) och varje lag fick antingen ett vitt, brunt eller svart svettband för att kunna känna igen gruppmedlemmarna. Vi fick även våra namn klistrade på våra tröjor och en annan lapp på ryggen där det stog vilket lagnummer man tillhörde. Därefter fick vi sätta oss ner i en mysig restaurang där vi fick fylla på med energi innan det var dags för äventyr!

Tillsammans med en guide fick vi hela tiden springa runt och försöka hitta till de olika stationerna med hjälp av en karta och ett papper som beskrev vart man skulle när man hade hittat rätt. Alltså jag kan ju säga att bara springandet i 25+ grader tog på 95% av krafterna man hade kvar i kroppen..

De olika grenarna var super roliga verkligen - allt från att dela upp laget i två och "sitta ihop" samtidigt som man tog sig igenom ett "spindelnät" i jakten på siffror, till att hoppa ner i ett bollhav och leta röda bollar. Det roliga var att alla skulle samarbeta - förutom i en gren som jag ställde upp på och gjorde bort mig totalt... Det enda vi fick höra var att det hade med musik att göra så jag tänkte att jag kunde ställa upp på det då jag trodde att jag skulle få trycka på knappar och gissa. MEN! Jag fick nynna till gamla låtar (jag kunde bara två av fyra) och det lät FÖRFÄRLIGT!!!!! Mitt lag skulle försöka lista ut vilken låt det var som jag nynnade på och de lyckades få två rätt i varje fall eftersom jag inte hade någon aning om vilka de andra två låtarna var... Musik kommer jag aldrig blanda mig i igen!!! Roligt var det i varje fall, trots att jag höll på att svettas ihjäl för att jag skämdes så mycket haha.. Speciellt när jag skulle ta i med höga toner....

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: