Kashma
Kashma, 18 år.

Inspiration inför lägenhet

Hur mycket ser inte jag fram emot att flytta på en skala 1-10?! Definitivt över tian skulle jag säga. På sistone har vi gått i andra tankar - istället för att flytta in i en etta tillfälligt så kan vi lika gärna köpa en trea och förbereda oss långt i förväg. Men innan dess är det flera samtal, en mängd papper som ska skrivas på och självklart måste vi hitta en lägenhet vi tycker om. För några dagar sedan var det visning på en trea och det var första gången som jag gick på visning. Och jag kan ju säga att jag tvingade mig själv därifrån med ett hjärta som långsamt gick i bitar :( Tusan vilken möjlighet vi hade om vi hade legat ett steg framåt tänkte vi båda.. Budgivningen tycks ha stannat på ungefär 2 060000 och det var en bostad som verkligen var värd att investera i. Men sen så kan man ju se det på ett annat sätt också. Det kommer komma fler bostadsrätter som kanske till och med är något finare och något bättre. Första steget är mötet med banken som förmodligen blir inom kort och där ska vi få svar på eventuella frågetecken. Så snart, alldeles snart är vi förhoppningsvis ready to go!

Sitter för övrigt och låter mig själv inspireras på pinterest. Jag har sedan tidigare skapat ett konto endast för privat bruk - men är ni intresserade av att få se lite av stilen som vi strävar efter i vår lägenhet så är det bara att kika - användarnamnet är Kashmaaa (tror jag?). Mycket av det jag har lagt in är endast inspiration eller bilder jag tycker om. Något som vi speciellt eftersträvar är en ljus trea med stora fönster och en fin planlösning. Inredningen blir ett senare problem :)

Här får ni en inblick i hur lägenheten som vi kikade på såg ut. Alla rum var PERFEKT uppbyggda och det hade kunnat bli så himla bra. Vissa saker som tex svarta väggen med blommor och andra "mindre" renoveringsbitar var vi överens om att ändra på om vi hade deltagit i budgivningen och vunnit. Nackdelen med lägenheten var bara att väggarna var målade och inte tapetserade. Men det hade man utan problem kunnat fixa själv. Nu har vi i varje fall en bra bild av hur vi vill att just VÅR lägenhet ska vara!

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: