Kashma
Kashma, 18 år.

Kvällsmys

Gårdagen var en succé! Blev grillning i trevligt sällskap fram till ungefär 22-23 tiden. Det blev dessutom en hel del fotande med Anitas kameror - en Canon 7D och 5D (Mark 3). Jag kan definitivt säga att jag är avundsjuk och att jag någon vacker dag kommer skaffa mig två själv! Bilderna blir helt fantastiska och självklart handlar det mer om personen bakom kameran men samtidigt spelar kameran en viktig roll också. Jag är super nöjd med min Nikon D3300 för tillfället eftersom jag köpte kameran i bloggsyfte. Men en 7D och 5D är en dröm som någon dag kommer uppfyllas!

Bilderna som kommer upp antingen i inlägget eller kommande inlägg är tagna med någon av dessa tre kameror. De flesta kommer nog vara tagna med Anitas kameror då kvalitén var så fantastisk! Jag minns att jag såg några bilder som hon hade fotat på oss igår när Jesper skuttade runt med reflexskärmen medan Jocke och Stina agerade modeller samtidigt som jag försökte fota med min kamera. Kvalitén på bilderna var helt fantastiska och kanske kommer de upp någon gång. För övrigt tycker jag att ni ska kika in på Anitas hemsida som innehåller en hel del fotande: www.anitaburman.se

(Mobilbloggar just nu och försöker lära mig nya blogg.se appen och därmed kan inlägget se något annorlunda ut. Här kommer i varje fall en bild som Jocke tog igår med Anitas 7D eller 5D!)