Kashma
Kashma, 18 år.

En månad sen?!

Jag tog studenten för en månad och fyra dagar sedan?! Jag började jobba för exakt en månad sedan nu?! Vart flyger tiden iväg? Snart en månad sen jag skrev ett inlägg och om EN månad börjar jag min första fotokurs?! Men vad har jag haft för mig på sistone? Bortsett från jobbet så har jag varit fullt upptagen med att gå på nya jobbintervjuer då jag har sökt kvälls+helgjobb, vilket innebär att jag inte får någon ledighet alls i veckan. Jobbintervjuerna jag har gått på har jag blivit erbjuden anställning på, men jag har tackat nej i efterhand då jag kände att det inte var rätt jobb för mig och jag är inte direkt desperat efter jobb just nu utan jag vill ha något vid sidan om som passar mitt schema. Senast igår blev jag faktiskt tillfrågad om jag vill komma på intervju på samma företag som J och det jobbet är något jag verkligen vill ha. Håll tummarna för att det går bra för mig nästa vecka på onsdag!
 
Jag har även varit ute en HEL del och knappt spenderat någon tid hemma alls. Always on the run typ! Jag tycker själv att det är konstigt då jag gick från att vara väldigt tillbakadragen, en extrem form av introversion till att vara mer utåtriktad. Tiden som jag har spenderat hemma har jag ägnat åt min hemsida som jag jobbar på för fullt. Jag har kommit en lång väg, men jag har så himla mycket kvar att jag var tvungen att göra en lista på saker som ska göras innan jag kan presentera den på bloggen och säga hejdå till blogg.se efter snart tio år! Ser jag fram emot det? Både ja och nej. Det är sjukt kul att äntligen börja blogga på riktigt på en egen server, men samtidigt är det jobbigt att lämna blogg.se efter så många år som jag även har nämnt i tidigare inlägg. Men första steget är faktiskt att göra klart hemsidan, och det är en lång väg dit med tanke på hur lite tid jag spenderar hemma och vilken perfektionist jag är när det gäller bilder, typsnitt och allt annat som en hemsida är uppbyggd av. 
 
Längtar så himla mycket efter att få dela med mig av allt - om min drömlägenhet som jag förhoppningsvis kommer kunna köpa och om allt annat som väntar inom snar framtid. 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: