Kashma
Kashma, 18 år.

Galna fredagsnyheter

 
Min fina "Candance i andra dimensionen"-look som inte var så lik... MEN men, sista minuten outfit!
 
Två inlägg på en och samma dag.... Måste vara rekord nu sedan förra året...
 
JAG HAR GODA NYHETER ATT DELA MED MIG AV!!! Alltså kan jag beskriva lyckan jag känner just nu?! Nej det tror jag inte. Fredagen inleddes med något som gjorde mig lite smått arg, men ilskan släppte när jag fick komma iväg till gymmet med J. FÖR DET FÖRSTA(!!!!!) så slog jag eget personbästa på gymmet - numera klarar jag av att squata med skivstång utan problem!!! Lyckades med 3x10 set idag, så sjukt stolt över mig själv! I april förra året så kom jag in för första gången och skulle styrketräna och det fanns ingen chans i världen att jag skulle ha kunnat lyfta skivstången från golvet. Alltså det gick bara inte och jag förstog inte hur folk lyckades?! Den vägde ju sjukt mycket tyckte jag (20kg). Vid månadens slut så kom jag tillbaka och tanken var att skoja lite med Linda och Johanna och bjuda på mig själv lite. Men vad händer då? Jo skivstångsfan lyfts upp från marken i mina armar! SNACKA OM ATT JAG VAR I CHOCK! Sen blev det ett långt uppehåll från gymmet av personliga skäl och nu är jag back on track - tre gånger i veckan och bättre än någonsin!
 
En annan galen händelse är att under en period av EN VECKA har jag lyckats få tre(!!!) jobbintervjuer. Hur sjukt är inte det? I tisdags var jag på min första jobbintervju och jag samt arbetsledarna som intervjuade mig tyckte att det gick bra. De skulle höra av sig senast fredag fick jag höra. Jag har suttit som en galning bakom telefonen varje dag sedan dess och väntat på samtalet. Till slut blev jag så otålig idag att jag mejlade. Mejlet fick jag inte heller något svar på. Precis när jag skulle börja gymma fick jag ett samtal och jag kände igen numret men ändå var jag osäker. Tidigare idag lämnade jag ett meddelande till en annan arbetsgivare om att jag behövde skjuta på intervjun som jag egentligen ska till på måndag. Så jag trodde verkligen inte att jag skulle få svar. Men helt plötsligt ligger mobilen där på bänken på gymmet och börjar ringa precis när jag tänkte köra igång. Jag svarar och byter plats eftersom musiken där inne är så hög. När jag hör att det är arbetsledaren från i tisdags så går jag så himla mycket upp i varv att jag inte vet vad jag skulle ta mig till. Jag tror att hon frågade mig om hon störde eller något och mitt svar var "JA MEN ABSOLUT!"....... Så skrattade hon till då hon förstod att jag hörde fel haha. Och direkt efter det fick jag höra att jag hade fått jobbet! Alltså hur jäkla glad är inte jag?! Nu slipper jag känna oro inför jobb i varje fall - SÅ HIMLA SKÖNT!! HURRAAA och grattis grattis GRATTIS till mig! Nu känns det inte värt att gå på övriga intervjuer men jag ska nog på en till nu på torsdag för det skadar ju inte att lära sig mer. Dessutom har jag inte undertecknat något skriftligt ännu, så det finns fortfarande rum för att byta till något annat om jag nu skulle ändra mig.
 
En tredje och sista nyhet är att ett av mina provresultat publicerades idag. Jag skrev två prov igår som jag hade missat och som totalt gick på fyra timmar. Skrivkramp? Svar: ja. Och gissa hur det gick? JAG FICK A! Alltså lite roligt är det ju att jag har fått A i nästan alla ämnen i år. Resten ligger på C och jag har inte något D eller E i något ämne - HURRA! Dessutom är jag fri från prov och inlämningar efter tisdag nästa vecka - bara fem saker kvar innan jag tar sommarlov på fyra dagar och gör mig redo för att ta studenten! KÄNNS SÅ JÄKLA BRA!!!!!!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: