Kashma
Kashma, 18 år.

Står still

I lördags fick J lägenheten såld efter lite problem med mäklaren. Så nu kan vi båda äntligen slappna av och sova betydligt bättre än vad vi har gjort på sistone. Dessutom planerar vi flytt tidigare än väntat eftersom personen som köpte J:s lägenhet vill flytta in tidigt i december. Därför kommer vi flytta ut 12 december och flytta in i den nya lägenheten någonstans kring det datumet också och planen är egentligen att få till det 9 december om banken godkänner det. Men det finns inga bekymmer nu för nu har vi allt under kontroll!

Det som är jobbigt är ju återigen tålamodet haha. Man vet att det är något som väntar och man vill bara få det undanstökat.. Men det finns inte så mycket annat att välja mellan så det blir ändå att vänta.

Igår började jag fundera på jobbet kring saker som har hänt det här året. Det har nog varit det mest händelserika året i hela mitt liv! Redan från 31 december 2015 till idag har det hänt saker konstant - varje dag! Vid årsskiftet ska jag nog få ihop en lista för just nu finns det mycket mer som väntar. Dessutom finns småplaner för min del inför nästa år som jag verkligen vill få igenom. Det handlar endast om saker som involverar mig och ingen annan så det borde inte vara några problem. Men för att göra dessa saker krävs det också att jag lägger några tusenlappar åt sidan om månaden så kommer jag nog komma upp i summan jag behöver nästa år :-) Just nu sparar jag massor till den nya lägenheten och inget annat. Men småplaner får mam alltid ha och blir det inte nästa år så kommer det bli någon gång snart. Någon dag, när allt är stabilt efter flytten och pengarna finns på mitt konto, då finns det inget som kommer hindra mig!

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: