Beställ bloggdesign

När du beställer en bloggdesign är det du som har makten över färger, stil och utseende. Jag gör alltid mina designer efter kundernas önskemål och sällan efter mina egna. En komplett bloggdesign innehåller oftast en header, meny och inläggsbox. Sedan är det upp till en själv om man vill fylla på med andra funktioner eller om man vill ha det simpelt.

Paket

Första paketet - 199 kr - Designen är inte responsiv!

- Det första paketet innehåller en hel bloggdesign som jag har kodat från grunden. I samma paket är även header samt gratis hjälp inkluderat.

Observera att jag endast erbjuder gratis hjälp när det gäller designer som är kodade av mig!

Andra paketet - 349 kr - Designen är responsiv!

- Det andra paketet innehåller en hel bloggdesign som jag har kodat från grunden. I detta paket är alla delar inkluderade. Detta innebär att jag även anpassar din bloggdesign efter alla enheter (skärmar) som till exempel mobiltelefoner.

Observera att jag endast erbjuder gratis hjälp när det gäller designer som är kodade av mig!

Tredje paketet - 199 kr - Extra

- Extra paketet innehåller olika tillbehör till din blogg. Detta paket är aktuellt om du till exempel redan har en bloggdesign och vill få designen kodad responsiv (se tidigare paket). Ytterligare ett exempel på ett sådant tillbehör är byte av header.

Observera att jag endast erbjuder gratis hjälp när det gäller designer som är kodade av mig!

Beställning

Vid beställning behöver jag veta på ett ungefär hur du vill ha din design. Det kan handla om funktioner, färger, menyer, etcetera. När jag har ett hum om hur du vill ha din design, påbörjar jag en grunddesign utifrån dina egna önskemål och hör av mig när den är avslutad. Om du är nöjd med grunddesignen påbörjar jag en slutlig version och meddelar dig när den är slutförd. Beroende på utseende och funktioner i designen, kan det ta upp till tre dagar att bygga upp den. Jag jobbar snabbt och noggrant, är jag klar första dagen väntar jag tills dagen därpå för att gå igenom alla koder igen och se till att allt fungerar som det ska. Sedan skickar jag en bild på den slutliga versionen till dig och om du fortfarande vill fortsätta med affären överför du pengarna till mitt konto. När pengarna är insatta packar jag ihop en mapp med alla mallar (stilmall + startsida + inläggsida + kategorisida + arkivsida + användarvillkor) och skickar dem till dig. Om du inte vet hur du ska lägga in mallarna på bloggen, råder jag dig att följa instruktionerna i denna video: Länk till video kommer snart!

Observera att jag för tillfället endast gör designer till blogg.se/webblogg.se/blo.gg!

Köp loss "Design by"

Första paketet - 249 kr

Alla mina designer innehåller en kategori eller signatur som länkar till min blogg. Detta kan endast tas bort genom att köpa loss kategorin/länken för 249kr. Tar du bort kategorin/länken utan min tillåtelse, bryter du mot mina användarvillkor, som i sin tur kan leda till en polisanmälan.

Återbetalningar

Jag gör inga återbetalningar som helst, är du inte nöjd med designen efter avslutad affär, finns det inget jag kan göra mer än att försöka hjälpa dig med de områden du är missnöjd med.

Kontakt

Vid frågor eller beställning, kontakta mig på kashmaizat@hotmail.com. Jag kollar min mail flera gånger per dag och svarar så fort jag kan!